Наши партнеры

MenuCL-optakt: Bayern München – Juventus

Champions League

Det tyske storhold tager hjemme på Allianz Arena mod Juventus, der i første runde skuffede fælt med kun at spille 1-1 hjemme mod Bordeaux, mens hjemmeholdet Bayern viste klassen på udebane mod Maccabi Haifa.

Hjemmeholdet var i første runde en tur i Israel for at møde Maccabi Haifa, der holdte de tyske gæster fra mål i første halvleg. Men i anden halvleg kom Bayern i gang og vandt 3-0 på mål af Daniel van Buyten og Thomas Müller, hvor sidstnævnte scorede to gange.

Bayerns sæsonindledning i Bundesligaen har ikke levet op til klubbens ambitioner og det har resulteret i nederlag til blandt andet Hamburger SV i weekenden, der vandt med 1-0 over Bayern München. For to uger siden blev det til en Bayern-sejr mod FC Nürnberg, der blev slået med 2-1 i egen hule.

Den Gamle Dame, Juventus, fik ikke den start på Champions League, som de håbede på, da de på hjemmebane blot spillede 1-1 mod Bordeaux og det var endda efter at Vicenzo Iaquinta havde bragt Juve på rette kurs, men et kvarter før tid udlignede Bordeauxs Jaroslav Plasil.

I Serie A startede Juventus sæsonen godt ud, men i de tre kampe efter det første opgør i Champions League, er det gået ned ad bakke. Det er kun blevet til en sejr på 2-0 hjemme mod Livorno, mens Juve spillede uafgjort mod både Genoa og Bologna.

Louis van Gaal må til kampen undvære Mark van Bommel og Andreas Görlitz, mens Martin Demichelis deltagelse i kampen er usikker.

Juventus har i løbet af efteråret vræret ramt af en del skader, men her på det seneste er en del af de skadede spiller blevet klar. Derfor mangler Juve kun Fabio Cannavaro og Mohammed Sissoko til den vigtige kamp.

Forventede startopstillinger:

Bayern München:

Butt

Lahm – van Buyten – Badstuber – Bradheif

Schweinsteiger – Tymoshchuk – Müller

Ribery – Goméz – Robben

Juventus:

Buffon

Grygera – Legrottaglie – Chiellini – Grosso

Marchisio – Poulsen – Diego – Camoranesi

Trezeguet – Iaquinta

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Bayern har ikke vist skræmmende spil i Bundesligaen hidtil, men de så ud til at kunne holde den hjemlige turnering og Champions League adskilt mod Haifa i det første opgør.

Juventus’ formkurve er nedadgående og samtidig skuffede de i første kamp i gruppespillet ved kun at spille 1-1 hjemme mod Bordeaux.

Med overstående ting taget i betragtning tror vi, at kampen ender uafgjort 1-1.

_________________________________________________________________________

Husk TotalBold.dk’s Champions League-tippespil,

hvor du kan deltage gratis i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner til Unisport.dk! – Læs mere om spillet her.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu