Наши партнеры

MenuCL-optakt: Bayern München – Bordeaux

Champions League

Et stærkt spillende Bordeaux-mandskab gæster i aften Bayern Münchens hjemmebane Allianz Arena, hvor holdene skal have afviklet deres fjerde kamp i gruppe A.

Det tyske storhold Bayern München, som ligger på en overraskende tredjeplads i gruppe A, må se sig overhalet af aftenens modstander Bordeaux, der stik mod alle odds i skrivende stund ligger på førstepladsen i gruppen, hvor de har Juventus lige i hælene på en andenplads med to point færre.

Bayern München er ubesejret i deres seneste fire kampe i Bundesligaen, mens de ikke har vundet i deres seneste to Champions League-kampe. Den første og hidtil eneste sejr fik de mod Maccabi Haifa i første runde, hvor de vandt med hele 3-0.

Bordeaux, som blev franske mestre i sidste sæson, ligger på førstepladsen i den franske Le Championnat og de har vundet de seneste to ligakampe. I Champions League-regi har de vundet de seneste to kampe samt spillet uafgjort mod Juventus i den første runde.

Franck Ribery er fortsat langtidsskadet for hjemmeholdet, mens også Thomas Müller, Ivica Olic og Daniel Van Buyten døjer med skader. Edson Braafheid vender tilbage på positionen som venstreback.

Mens Bordeaux’ cheftræner Laurent Blanc udelukkende må se bort fra den skadesramte Henrique.

Forventede startopstillinger:

Bayern München:

Butt

Lahm – Demichelis – Badstuber – Braafheid

Tymoshchuk – Van Bommel – Schweinsteiger

Robben – Klose – Toni

Bordeaux:

Carrasso

Chalme – Ciani – Planus – Tremoulinas

Diarra – Fernando

Plasil – Gourcuff – Wendel

Chamakh

TotalBold.dk’s bud på kampen:

I sidste runde mødtes de to mandskaber ligeledes, hvor Bordeaux trak sig sejrrigt ud af opgøret med en 2-1-sejr. Vi tror, at Bayern München endnu en gang må lide et nederlag til det stærke franske mandskab. Vi spår en 1-0-sejr til gæsterne fra Bordeaux.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu