Наши партнеры

MenuCL-optakt: Basel – Sporting Lissabon

Champions League

I aften spiller Basel og Sporting Lissabon deres sidste kampe i dette års CL-gruppespil, hvor vigtige point er på spil.

Hjemmeholdet Basel har ikke noget at spille for, eftersom de kun står noteret for et enkelt point. Tredjepladsen i gruppen besiddes af Shakhtar Donetsk med hele seks point, og derfor kan Basel altså heller ikke nå en UEFA Cup-billet.

Aftenens modstander, Sporting Lissabon, har derimod alt at spille for. Portugiserne kan med en sejr i aften sikre sig andenpladsen i gruppen, hvilket giver videre avancement. Hvis Lissabon-mandskabet i stedet går hen og taber, afhænger deres videre deltagelse af udfaldet i gruppens anden kamp, hvor Shakhtar Donetsk møder FC Barcelona. Barcelona er overbevisende videre på førstepladsen, derfor sparer de sandsynligvis en række profiler, som i sidste ende kan koste Lissabon CL-billeten, hvis de altså ikke vinder på udebane.

Basel må højst sandsynligt se bort fra Marcos Gelabert, Ronny Hodel og David Abraham, som alle er tvivlsomme, mens gæsterne ikke har Rui Patricio til rådighed, da han er ude med karantæne, mens holdkammeraten Pedro Silva er tvivlsom.

Forventede startopstillinger:

Basel:

Stockli

Zanni – Marque – Ferati – Safari

Stocker – Ergic – Eduardo – Frei

Alves Carlitos – Derdiyok

Sporting Lissabon:

Tiago

Pereirinha – Carriço – Polga – Caneira

Veloso – Rochemback – Moutinho – Izmailov

Derlei – Vukcevic

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Vi tror, at gæsterne fra Lissabon vil være overbevisende i aften, da de kæmper for videre avancement, mens hjemmeholdet intet har at spille for. Sporting Lissabon vinder 2-0 i en teknisk præget kamp.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu