Наши партнеры

MenuCL-optakt: Atlético Madrid – Chelsea

Champions League

Atlético Madrid skal forsøge at hente en sejr, når de i aften får besøg af førerholdet i gruppe D, Chelsea. Holdene mødtes også i sidste runde, hvor Chelsea vandt med hele 4-0, derfor skal spanierne forsøge at revanchere sig i aften.

Den spanske klub Atlético Madrid står over for en svær opgave i aften, når de møder gruppe D’s førerhold Chelsea, som har maksimum point efter tre opgør.

Madrid-klubben står derimod i den situation, at de ligger på sidstepladsen i gruppen, hvor de kun har hentet et point og står med en målscore på 0-6 efter tre spillerunder.

Parterne mødtes også i sidste Champions League-runde, hvor Chelsea-mandskabet gjorde kort proces med en sejr på hele 4-0. Atlético Madrids Luis Amaranto Perea nåede også at få en uheldig rolle i kampen, da han scorede selvmål i overtiden.

Atlético Madrids cheftræner Sanchez Flores står i den situation, at han har en skades- og karantænefri trup forud for aftenens kamp. Derfor står han med de bedste kort på hånden.

Chelseas skadessituation er derimod mere alvorlig. Salomon Kalou, Ashley Cole, Jose Bosingwa, John Obi Mikel, Yuri Zhirkov samt Henrique Hilario er alle ude med skader. Holdet kan dog glæde dig over at have Didier Drogba tilbage i truppen, efter at han har afsonet sine tre spilledages karantæne i Champions League-sammenhæng.

Forventede startopstillinger:

Atlético Madrid:

Asenjo

A López – Juanito – Pablo – Ujfalusi

Simao – C. Santana – R García – Maxi

Forlán – Agüero

Chelsea:

Cech

A. Cole – Alex – Terry – Ivanovic

Essien

Ballack – Lampard

J. Cole

Drogba – Kalou

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Atlético Madrid har desperat brug for point, hvis de skal avancere i denne sæsons Champions League-turnering. Vi tror dog ikke, at Madrid-klubben besejrer Chelsea-mandskabet, som er ustoppelige i Champions League-gruppespillet.

Vi vurderer, at Chelsea vinder 2-0 mod Atlético Madrid. De må trods en række skader være stærkere på papiret og har en væsentligt bedre formkurve.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu