Наши партнеры

MenuCL-optakt: AS Roma – Chelsea FC

Champions League

De to forhåndsfavoritter til at gå videre fra gruppe A tørner sammen på Stadio Olimpico i Rom, hvor Roma skal forsøge at revanchere deres 1-0-nederlag på Stamford Bridge i de to holds første møde.

På forhånd havde langt de fleste forventet, at der skulle spilles et topopgør på Stadio Olimpico i Rom tirsdag aften, men dette er ikke tilfældet, da Roma skuffede med et nederlag på hjemmebane mod rumænske CFR Cluj, der ligger på den andenplads, de fleste forventede, Roma ville indtage.

Roma har klaret sig rigtig skidt i Serie A indtil videre, hvor hovedstadsklubben ligger placeret på en meget skuffende 17. Plads, med hele 11 point op til sjettepladsen, der giver adgang til UEFA Cuppen. Hvis Roma skal have lidt succes i denne sæson, så er succesen i den grad afhængig af, at holdet går videre fra gruppespillet i Champions League.

Helt anderledes står det til i Chelsea, som hidtil ligger placeret på en delt førsteplads i Premier League og også ligger nummer et i Champions League-gruppen, med fire point ned til modstanderne Roma, der ligger nummer tre i gruppen.

For Roma er der godt nyt op til kampen, idet at Francesco Totti er meldt klar til tirsdagens kamp. På den negative side mangler Roma Marco Cassetti og Alberto Aquilani, der begge er ude med skader. Chelsea må til kampen i Roma undvære Michael Essien, Michael Ballack, Ricardo Carvalho og Joe Cole.

Forventede startopstillinger:

AS Roma:

Doni

Panucci – Juan – Mexes – Riise

De Rossi – Pizarro – Perrotta – Baptista – Vucinic

Totti

Chelsea FC:

Cech

Bosingwa – Terry – Alex – Bridge

Mikel – Deco – Lampard – Malouda

Drogba – Anelka

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Kampen ender med en Chelsea-sejr på 2-0. Roma har store problemer i ligaen og det vil smitte af på deres spil, hvilket Chelsea vil udnytte.

Skrevet af Patrick Andersen.Kommentér

En kommentar til “CL-optakt: AS Roma – Chelsea FC

  1. morinho siger:

    Roma spillede bare godt i går.. Måske er krisen på vej væk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu