Наши партнеры

MenuCL-optakt: AS Roma – Bordeaux

Champions League

Roma og Bordeaux har alt at spille for i aften, når det bliver afgjort, hvem der skal videre fra gruppe A. Italienerne topper gruppen inden aftenens kamp, mens Bordeaux er to point efter på tredjepladsen.

AS Roma tager i aften imod franske Bordeaux i en kamp, der er meget vigtig for begge mandskaber. Det gælder nemlig en plads, der giver videre avancement i Champions League, og umiddelbart ser mulighederne bedst ud for Roma. De er nummer et i gruppe A, og har henholdsvis et og to point ned til Chelsea og Bordeaux, der er de andre hold, som kæmper om videre deltagelse.

Da de to klubber mødtes første gang i dette gruppespil, fik franskmændene en perfekt start på opgøret. Yoann Gourcuff bragte holdet foran 1-0 i det 19. minut, men da Henrique blev udvist senere i første halvleg, gik det galt. Roma kom tilbage i kampen, og endte med at vinde 3-1.

Roma må se bort fra Alberto Aquilani, der pådrog sig en skade i kampen mod Cluj for to uger siden. Derudover døjer David Pizarro med en knæskade, mens Mirko Vucinic er tvivlsom. Den unge angriber Stefano Okaka og Max Tonetto er ligeledes ude med skader.

Bordeaux må ligeledes undvære en række spillere til den vigtige kamp i Rom. Ulrich Rame, Jussie, Henri Saivet, Pierre Ducasse og Henrique vil alle gå glip af opgøret. Yoann Gourcuff er blevet sin skade kvit og er formentlig med i aften.

Forventede startopstillinger:

AS Roma:

Doni

Cicinho – Juan – Mexes – Riise

Perrotta – De Rossi – Brighi

Menez – Baptista

Totti

Bordeaux:

Valverde

Chalmé – Planus – Diawara – Jurietti

Diarra – Fernando

Gouffran – Gourcuff – Wendel

Chamakh

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Bordeaux kan sikre sig videre avancement med en sejr over Roma, men det bliver ingen nem opgave. I den første kamp i Frankrig vandt Roma sikkert 3-1, og med fordel af hjemmebane i aften, tror vi, at italienerne vinder 2-1.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu