Наши партнеры

MenuCL-optakt: Arsenal – Villarreal

Champions League

I aften tørner Arsenal FC og Villarreal CF sammen i deres andet kvartfinale-opgør. Det første opgør endte 1-1, og derfor skal spanierne minimum score et mål, mens Arsenal ikke må score, hvis de skal avancere til semifinalen.

Den første kvartfinale-kamp mellem de to mandskaber, Arsenal og Villarreal, endte 1-1 på spaniernes hjemmebane El Madrigal. Med udebane-målet har englænderne det bedste udgangspunkt, inden hjemmekampen i aften. Villarreal er nemlig nødsaget til at skulle score mindst et mål, mens værterne naturligvis ikke må score, hvis det spanske hold skal have mulighed for at avancere til semifinalen.

Statistikken er i den grad med hjemmeholdet, idet Arsène Wengers tropper ikke har tabt i deres seneste 23 hjemmekampe i Champions League. Englænderne har blot lukket syv mål ind i deres 23 ubesejrede kampe på Emirates Stadium i London.

Arsenals franske manager, Arsène Wenger, er optimistisk forud for kampen, fordi spanierne er tvunget til at score.

”Beslutsomhed er altafgørende. Disse drenge er vindere. Den sult og fokus, de har vist, har været fantastisk, men der er stadig mere at kæmpe for. Det vil blive en hård kamp. Villarreal skal score, så det bliver interessant. Vores succeskriterie på hjemmebane er at vinde. Vi skal være disciplineret og godt organiseret, men når vi har bolden, ønsker vi at score,” siger manageren ifølge UEFA’s hjemmeside.

Villarreals cheftræner Manuel Pellegrini var tilfreds med holdet indsats i det første møde, men han håber, at hans mandskab tager det længste strå.

”Det ville være godt at besejre Arsenal, efter at de stak af sted med det bedste udgangspunkt sidst. Vi ønsker at spille vores eget spil og kontrollere kampen. Vi spillede godt hjemme og vi burde have vundet, så vi kan forhåbentligt vinde over Arsenal i aften.”

Arsenal må se bort fra William Gallas, Manuel Almunia samt Gael Clichy, mens Johan Djourou er tvivlsom. Lukasz Fabianski vil afløse Almunia mellem stængerne. Mikel Silvestre spås til at skulle passe midterforsvaret, mens den unge Kieran Gibbs vil spille venstreback.

Marcos Senna og Santi Cazorla er ude for Villarreal, efter de blev skadet i weekendens kamp mod Malaga. Man kan dog glæde sig over at have Cani og Mati Fernandez kampklar igen.

Forventede startopstillinger:

Arsenal FC:

Fabianski

Sagna – Silvestre – Toure – Gibbs

Denilson – Song – Fabregas – Walcott

Adebayor – Van Persie

Villarreal CF:

Lopez

Angel – Fuentes – Godin – Capdevila

Cani – Eguren – Bruno – Ibagaza

Rossi – Llorente

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Arsenals skrammende hjemmebane-statistik i Champions League må få selv den mest optimistiske Villarreal-fan til at tvivle inderst inde. Vi tror da også, at spanierne vil få det umådeligt svært på udebane, fordi Arsenals erstatninger i truppen må betegnes som spillere af stort set samme kaliber.

Vi ville blive meget overraskede, hvis Arsenal ikke avancerede i den prestigefyldte turnering. Vi tror, at Arsenal hiver en sikker 2-0-sejr hjem.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu