Наши партнеры

MenuCL-optakt: Arsenal – AZ Alkmaar

Champions League

Arsenal kan tage et meget stort skridt mod knockout-fasen, hvis de onsdag får alle tre point hjemme på Emirates, når AZ Alkmaar kommer på besøg.

Arsenal har gjort det godt i dette års Champions League. Syv point er det blevet til efter sejr på 3-2 på udebane mod Standard Liége, sejr hjemme mod Olympiakos og senest 1-1 i Alkmaar i sidste runde. Dermed kan Arsenal med en sejr i aften allerede spille sig videre til knald-eller-fald-kampene, såfremt Olympiakos også tager point fra Standard Liége.

Alkmaar har kniven for struben. Sølle to point er det blevet til for det hollandske mesterhold, og nederlag i aften kan betyde farvel til Champions League for i år. I første runde tabte AZ til Olympiakos, hvorefter man klarede 1-1 hjemme mod både Liége og Arsenal.

Arsenal må undvære en hel række spillere. Fabianski, Djourou, Walcott, Bendtner og Denilson er ude med skader, mens der stadig er tvivl om hvorvidt Rosicky, Wilshere og Vela bliver klar.

Hos AZ Alkmaar må man se bort fra Hamdaoui der er skadet, mens Jaliens sidder ude med en skade.

Forventede startopstillinger:

Arsenal:

Mannone

Sagna – Gallas – Vermaelen – Clichy

Fabregas – Song – Diaby

Eduardo – Van Persie – Arshavin

AZ Alkmaar:

Romero

Pocognoli – Moisander – Moreno – Poulsen

Holman – Da Silva – Schaars – Martens

Lens – Démbéle

TotalBold.dk’s bud på kampen:

AZ Alkmaar har været alt andet end overbevisende i denne sæson, mens det har kørt langt mere glat for Arsenal. Til trods for et hav af skader indeholder hjemmeholdets mandskab langt mere klasse en gæsternes, og det tror vi vil udmønte sig i en 2-0-sejr til hjemmeholdet.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu