Наши партнеры

MenuCL-optakt: Arsenal – AS Roma

Champions League

Når den danske dommer Claus Bo Larsen fløjter opgøret i Champions League i gang, kommer vi til at se et svingende Arsenal-hold, tage imod et endnu mere svingende AS Roma-hold. Kampens betydning skal ikke undervurderes, det gælder nemlig om, at stable det bedste fundament op forud for returopgøret i Italien.

To gode mandskaber, hvis præstationer ikke er helt optimale, løber på grønsværen i London til tirsdag aftens Champions League-brag. En kamp som begge hold kan bruge positivt i den nære fremtid, hvis resultatet falder ud til det pågældendes holds fordel. Både engelske Arsenal og italienske AS Roma har brug for, at lukke mundene på en del kritikere, efter skuffelserne i de hjemlige turneringer, hvilket bedst gøres ved at skabe et formidabelt udgangspunkt til returopgøret.

Arsenal tilbringer for tiden tilværelsen på ligaens femteplads, hvilket skyldes mange uafgjorte resultater. Kampene er ikke blevet lukket, når mulighederne har været der, til både klubbens, spillernes og tilskuernes frustration. I Champions League måtte Arsenal tage til takke med en andenplads i gruppespillet, da de svingende resultater igen satte en stopper for at komme helt til tops.

AS Roma frister også tilværelsen under vanlig standard, hvor de indtager en meget skuffende sjetteplads. Tilfælles med Arsenal skyldes placeringen ekstrem svingende spil, hvor kuponer med forholdsvis sikre kryds på Roma, ikke er gået hjem. I Champions League kunne Rom-klubben glæde sig over, at ligge øverst, da man sluttede gruppespillet foran et godt hold som Chelsea.

Arsenals præstationer på banen kan meget vel skyldes, at skaderne har hobet sig op. I kampen mod AS Roma må de da også undvære Theo Walcott, Mikael Silvestre, Cesc Fabregas, Tomas Rosicky, Emmanuel Adebayor, Abou Diaby og Eduardo. Listen er meget lang, og ikke alle spillere er lige betydningsløse. AS Roma er bedre stillet, og træneren kan frit vælge mellem noget nær stærkeste trup. Oven i købet kan Roma-mandskabet glæde sig over at Juan og Vucinic er tilbagevendende.

Forventede startopstillinger:

Arsenal:

Almunia

Sagna – Touré – Gallas – Clichy

Nasri – Song – Danilson – Vela

Bendtner – Van Persie

AS Roma:

Doni

Cicinho – Mexes – Juan – Riise

Aquilani – De Rossi – Pizarro

Baptista – Vucinic

Totti

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Når bolden første gang berøres på Emirates stadium, er det en meget lige kamp, der sættes i gang. Begge hold har noget at vise, og begge hold skal vise noget, hvis håbet om videre avancement skal forblive intakt. Arsenal skal helst vinde kampen, for at have en jordisk chance i Italien, mens Roma skal spille velovervejede, så de har det bedste udgangspunkt til returopgøret at viderebygge på. Trods de mange skader, tror vi, at Arsenal hiver, ved hjælp fra det krævende publikum, en meget smal 1-0-sejr hjem.

Skrevet af Matias Jespersen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu