Наши партнеры

MenuCL-optakt: APOEL Nicosia – FC Porto

Champions League

APOEL Nicosia repræsenterer i aften Cypern, når de tørner sammen med formstærke FC Porto, der har fået en god start i Champions League

Cypern har i den seneste tid været i fodboldfeber, da en række hold fra ferieøen ved Middelhavet har overrasket i europæisk sammenhæng. APOEL Nicosia har på tre kampe opnået ét point, hvilket kom i hus mod Atletico Madrid, der i øjeblikket har en overraskende sidsteplads i gruppe D.

FC Porto er i øjeblikket på andenpladsen i gruppen med 6 point og har derfor gode muligheder for at gå videre fra gruppespillet sammen med Chelsea FC på førstepladsen. Portugiserne er i en fornuftig position i den hjemlige række, da de som nummer 3 har gode muligheder for igen at kvalificere sig til Champions League i næste sæson. Klubben har således også kun tabt én ud af de ni seneste kampe i den portugisiske 1. Division.

APOEL Nicosia modtog uheldigvis en række skader i oktober måned, hvilket har svækket truppen. Klubben må undvære navne som Paulo Jorge, Adrian Sikora og Altin Haxhi. FC Porto har også en række skader at bekymre sig om. Her må Tomaas Costa, Diego Valeri, Miguel Lopes, Silvestre Varela og Fernando Belluschi.

Forventede startopstillinger:

APOEL Nicosia

Chiotis

Satsias – Broerse – Grncarrov – Elia

Charalambidis – Michael – Morais – Alexandrou

Pinto

Mirosavljevic

FC Porto

Helton

Sapunaru – Rolando – B. Alves – Pereira

Guarin – Fernando – Meireles

Hulk – Falcao – Rodriguez

TotalBold.dk’s bud på kampen:

APOEL Nicosia var, som mange mennesker ved, det hold der slog FC København ud af Champions League kvalifikationen. Derfor skal man hellere ikke undervurdere disse cypriotiske hold, der ofte har det med at overraske. Dog må FC Porto stadig anses som værende favoritter.

Vi vurderer, at APOEL må lide endnu et nederlag – denne gang på 1-2 til FC Porto, der virker som et hold med en god formkurve.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu