Наши партнеры

MenuCL-optakt: APOEL Nicosia – Chelsea

Champions League

Chelsea, der fører Champions League-gruppe D efter første runde, gæster onsdag aften cypriotiske APOEL Nicosia, der i deres første gruppekamp fik uafgjort på udebane mod Atlético Madrid.

APOEL Nicosia var holdet, der tog billetten til Champions League-gruppespillet for næsen af danske FC København, da mandskabet vandt 3-2 samlet. Holdet var på forhånd ikke spået den store chance i gruppe D, der indeholder Chelsea, Atlético Madrid og FC Porto, men i den første gruppekamp fik det cypriotiske mandskab uafgjort mod Atlético på udebane.

I aften står holdet overfor endnu en stor udfordring, når engelske Chelsea er gæster i anden gruppekamp. Chelsea vandt deres første kamp i gruppespillet 1-0 over Porto og jagter dermed deres anden sejr i aften.

I Premier League fik Chelsea noget nær den bedst tænkelige start. De første seks kampe endte alle med sejre, men i den seneste kamp mod Wigan gik det ikke ligeså godt. The Blues kom bagud efter 16 minutters spil, men kort tid inde i anden halvleg fik Didier Drogba udlignet. Få minutter efter fik Wigan tilkendt et straffespark og i samme situation blev Chelsea-keeper Petr Cech udvist. Straffesparket blev omsat til mål og det lykkedes ikke Chelseas ti mand at få vendt kampen, der endte med en Wigan-sejr på 3-1.

APOEL har spillet fire ligakampe i den bedste række i Cypern og er placeret på syvendepladsen. En enkelt sejr er det blevet til, mens to kampe er endt uafgjort og en enkelt kamp er endt med et nederlag. Den seneste kamp mod Doxa Katokopia endte med en sikker 3-0-sejr.

Joe Cole kan gøre comeback på den europæiske scene for Chelsea efter en længere skadespause. Chelsea må igen undvære Jose Bosingwa og Didier Drogba, der afsoner karantæne. Derudover er midtbanespillerne Michael Ballack og John Obi Mikel begge ude med skader.

Forventede startopstillinger:

APOEL Nicosia:

Chiotis

Poursaitidis – Kontis – Jorge – Haxhi

Kosowski – Michael – Morais – Charalambic

Pinto

Zewlakow

Chelsea:

Cech

Ivanovic – Terry – Carvalho – A. Cole

Malouda – Lampard – Essien – J. Cole

Kalou

Anelka

TotalBold.dk’s bud på kampen:

På papiret er der ingen tvivl om, at Chelsea er det bedste mandskab. The Blues har også fået en god start på sæsonen, men det så ikke godt ud for holdet, da de i weekenden tabte til Wigan.

Dette nederlag skal Carlo Ancelottis tropper forsøge at vaske væk i aftenens kamp, hvor APOEL samtidig skal forsøge at følge op på den udmærkede start på gruppespillet.

Vi tror dog ikke, at Chelsea vil lade sig slå ud af et enkelt nederlag, og derfor er vores bud på kampens resultat 2-0 til gæsterne fra London.

_________________________________________________________________________

Husk TotalBold.dk’s Champions League-tippespil,

hvor du kan deltage gratis i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner til Unisport.dk! – Læs mere om spillet her.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu