Наши партнеры

MenuCL-optakt: Anorthosis – Werder Bremen

Champions League

Anorthosis tager hjemme imod Werder Bremen i den rigtig tætte gruppe B, hvor en sejr specielt er vigtig for Werder Bremen, idet de kan blive sendt ud i mørket med et nederlag til den cypriotiske overraskelse.

Det er en meget vigtig kamp, der i aften finder sted på Anorthosis’ hjemmebane, Antonis Papadopoulos Stadium. Den cypriotiske sensation er tvunget til at vinde, hvis de vil være 100 % sikre på at forblive på deres nuværende 2. plads. Noget anderledes står det til hos de tyske gæster, der er tvunget til at vinde, hvis de stadigvæk skal have en chance for at gå videre i den prestigefyldte turnering.

”Vi ændrer ikke på noget, men fortsætter med vores 4-4-2 og en diamant på midtbanen. Vi satser på det offensive spil, for det er det, vi kan,” siger Daniel Jensen, som er skadet til tipsbladet.dk.

Siden sidste Champions League-kamp, så har de cypriotiske værter spillet tre kampe hjemme på Cypern, som alle tre er blevet vundet, hvilket betyder, at vi får et selvtillidsfuldt hjemmehold på banen. Werder Bremen har også spillet tre kampe i den hjemlige liga siden sidste kamp i det fine selskab, de tre kampe er dog gået knapt så godt for dem, da de kun har formået, at vinde en enkelt af de kampe.

Anorthosis må til aftenens opgør undvære Cedric Bardon, Arian Beqaj og Georgos Theodotou. Det står ikke ret meget bedre til for Werder Bremen, der må undvære danske Daniel Jensen, Clemens Fritz, Sebastian Bönisch og Martin Harnik.

Forventede startopstillinger:

Anorthosis:

Nagy

Konstantinou – Katsavakis – Nikolaou – Leiwakabessy

Taher – Dobrasinovic – Dellas – Laban – Costa

Sosin

Werder Bremen:

Wiese

Pasanen – Naldo – Mertesacker – Tosic

Baumann

Frings – Hunt

Diego

Rosenberg – Pizarro

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Selvom Anorthosis har imponeret rigtig mange i løbet af de hidtil 4. runder i dette års gruppespil, så tror vi ikke, at Anorthosis kan blive ved med at overraske, og med Werder Bremens styrke in mente, så tror vi på en tysk 2-1-sejr på Cypern.

Skrevet af Patrick AndersenKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu