Наши партнеры

MenuCL-optakt: AaB – Celtic

Champions League

Danmarks repræsentant i Champions League, AaB, tager i aften imod skotske Celtic. Begge hold står inden aftenens opgør noteret for to point i gruppe E.

Mens Manchester United og Villarreal har lagt sig i front i gruppe E, kæmper AaB fortsat for gruppens tredjeplads. Kampen står mod skotske Celtic, der ligesom AaB er noteret for to point efter fire gruppekampe.

På trods af, at AaB indtager sidstepladsen i gruppe E, har holdet leveret nogle flotte præstationer. Det er blandt andet blevet til uafgjort mod Celtic i Skotland, mens danskerne også har taget point fra spanske Villarreal. AaB’s Thomas Enevoldsen vurderer, at AaB har gode chancer for at besejre Celtic i aften.

”Jeg synes, vi har gode chancer. Hvis vi spiller ligesom mod Villareal senest, så tror jeg også, vi slår Celtic. For Celtic er et godt hold, men Villareal er altså stærkere, og hvis vi kunne spille lige op med dem, kan vi også slå Celtic,” udtaler Enevoldsen til Onside.dk.

AaB må undvære Lasse Nielsen, Michael Beauchamp og Casper Nordstrøm til aftenens opgør. I Celtic-lejren har man også problemer med skader, idet Scott McDonald, Jan Vennegoor of Hesselink og Paul Hartley alle er tvivlsomme til opgøret, mens Massimo Donait definitivt er ude.

Celtic står desuden med en dårlig udebanestatistik i Champions League, hvor holdet aldrig har vundet.

Forventede startopstillinger:

AaB:

Zaza

Bøgelund – Olfers – Jakobsen – Pedersen

Enevoldsen – Augustinussen – Risgård

Caca – Johansson – Curth

Celtic:

Boruc

Hinkel – Caldwell – McManus – Naylor

Nakamura – Brown – Hartley – Maloney

McDonald – Sheridan

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Hvis AaB kan finde niveauet fra kampene mod Villarreal, hvor det dog knep lidt i defensiven i det første opgør, vurderer vi, at deres chancer er gode. Celtic har det svært på udebane i Champions League, og har blot scoret et enkelt mål i de første fire kampe. Vi tror, at AaB trækker sig sejrrigt ud af et tæt opgør. 1-0 er vores bud på kampens resultat.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu