Наши партнеры

MenuCL-farvel til Barcelona

Champions League

FC Barcelona havde ikke meget kontrol over kampen i første halvleg, men i anden halvleg gik det noget bedre, da Gudjohnsen fik prikket bolden ind bag Reina.

Liverpool styrede kampen i det meste af første halvleg, og de skabte en del chancer, især Riise var farlig, da han fyrede nogle kanonskud af. Men også Barcelonas målmand, Víctor Valdés, prøvede at hjælpe Liverpool videre, da han i midten af første halvleg, lavede et dårligt forsøg på at sparke bolden væk, da han ved et uheld spillede Sissoko helt fri, dermed havde han et frit mål at score på, men den chance udnyttede han ikke, da han også måtte se bolden flyve op på overliggeren.

I anden halvleg gik det noget bedre for Barcelona, den eneste scoring i kampen faldt efter 75. minut, da Gudjohnsen elegant kunne drible udenom Reina, og lægge bolden ind i et tomt mål. Målet førte til, at Barcelona fik en del mere kontrol over spillet, men da de stadig manglede et mål, var de nødt til at satse. Men da slutfløjtet lød, stod der stadig 0-1 på måltavlen, og dermed er de forsvarende mestre ude af Champions League.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu