Наши партнеры

MenuCitys arabiske penge i kassen tirsdag

Engelsk fodbold

Tirsdag kan den engelske klub, Manchester City, officielt erklære sig verdens rigeste, da klubbens arabiske ejere, Abu Dhabi United Group, først officielt overtager klubben her.

Det er efterhånden 30 år siden, at Manchester City sidst har kunnet spille sig til et trofæ af større betydning.

Dette vil klubbens nye ejere, arabiske Abu Dhabi Group, lave om på, og det bliver på bedste Chelsea-manér, da de mange milliarder som araberne har skudt ind i klubben, hvis alt går vel for City, skal resultere i trofæer.

De nye ejere har allerede sat et stort aftryk på klubben, da man på sommerens transfervindue gik målrettet efter Real Madrids guldklump, Robinho, og man kunne hos de lyseblå knytte den dyre spiller til truppen.

Man må dog hos Abu Dhabi lige vente til på tirsdag, før man formelt er de nye ejere af klubben fra Manchester, og når det skifte først er sket, er det uvist hvad der kan ske med City, med alle de milliarder.

”Vi er som fansene ambitiøse påklubbens vegne, men vi er ikke urealistiske. Vi ved, at det vil tage tid at opbygge Manchester City til en klub, der kan vinde mesterskaber og være med i Europa,” siger den nye formand, Khaldoon Al Mubarak, ifølge Bold.dk.

”Mens vi ønsker at bringe verdens bedste spillere til klubben, vil vi også fortsætte klubbens tradition med selv at udvikle spillere,” fortsætter han.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu