Наши партнеры

MenuCity lokker Chelsea-anfører med rekordløn

Engelsk fodbold

Manchester City har tidligere forsøgt at hente profiler som Kaká, Thierry Henry, Samuel Eto´o, David Villa og Franck Ribery til klubben, men uden held. Seneste skud på stammen er Chelsea-anfører John Terry, som nu lokkes med rekordløn for at skifte til City.

John Terry startede sin professionelle fodboldkarriere som 15-årig i Chelsea, og hans meritter på og uden for banen har naturligt medført, at han i dag bærer anførerbindet i klubben.

Han er så synonym med klubben, at det næsten virker komisk, at de pengestærke bagmænd i Manchester City forsøger at købe spilleren. Chelsea har allerede afvist to bud på Terry, men det tredje bud, som ifølge den engelske avis, The Sun, lyder på ca. 260 mio. kroner, står ikke alene. Ifølge avisen skulle klubben også være gået direkte til Terry og tilbudt ham en ugeløn, der må give dybe panderynker hos de, der gerne ser Terry blive hos Chelsea.

John Terry skal således være tilbudt en ugeløn på intet mindre end 2,8 mio. kroner for at forlade Chelsea og slutte sig til Manchester City. Det vil være en fordobling af den løn, som Chelsea i øjeblikket betaler Terry.

28-årige John Terry har ikke kommenteret tilbuddet offentligt. Ifølge avisens kilder har han endnu ikke haft kontakt til Chelseas kommende træner, Carlo Ancelotti, og skulle efter sigende være bekymret for, hvorvidt hans indflydelse i klubben vil fortsætte under Ancelotti. På den baggrund kan Terry meget vel seriøst overveje tilbuddet fra Manchester City.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu