Наши партнеры

MenuCity-kommentarer efter AaB-returopgør

UEFA Cup

Manchester City besejrede i går danske AaB i UEFA Cup-ottendedelsfinalen, efter at mandskaberne havde fået afgjort deres skæbne i straffesparkskonkurrence.

Manchester Citys manager Mark Hughes:

”I aften føles det som om, Aalborg var det sværeste af de danske hold. De tre danske modstandere, vi har haft i denne sæson, har alle givet os god modstand, så respekt for dansk fodbold,” fortalte Mark Hughes til sporten.dk.

Citys førstekeeper Shay Given:

”Med første kamp in mente, så burde AaB have været død og begravet på forhånd. Men det vigtigste er, at vi kom videre, selvom det så blev på den hårde måde,” sagde Given til engelske Channel5 efter kampen.

Citys danske målmand Kasper Schmeichel:

”Jeg er ekstremt skuffet over situationen og City, men jeg er ikke ærgerlig over, at AaB ikke sendte min klub ud. Jeg ønsker ikke, at mit hold taber. Men det er barskt. AaB ryger ud, selvom de har spillet fantastisk. Jeg er dansker og har flere venner på AaB’s hold, så det er ikke sjovt for mig lige nu,” sagde Schmeichel til Ekstra Bladet.

Thomas Augustinussens og Luton Sheltons manglende skarpheder gjorde, at AaB tabte straffesparkskonkurrence, da disse to brændte deres spark.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu