Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/totalbold.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
City får Touré i fire år - TotalBold.dk
Наши партнеры

MenuCity får Touré i fire år

Engelsk fodbold

Manchester Citys nyeste skud på indkøbsstammen er hermed en realitet. Kolo Touré tiltræder i klubben på en kontrakt af fire års varighed, hvilket betyder at han vender Arsenal ryggen til.

Kolo Tourés syv år i London-klubben Arsenal er hermed kommet til en afslutning. Touré bestod det obligatoriske lægetjek, og har nu skrevet under på en kontrakt med storsatsende Manchester City på en fireårig kontrakt. Det er til stor glæde for City-manageren Mark Hughes.

“Jeg er glad for at byde Kolo velkommen til Manchester City. Det er ingen hemmelighed, at vi har været på jagt efter forstærkninger til defensiven, og i Kolo føler vi, at vi har fået en verdensklassespiller. Han bringer en masse Premier League-erfaring med sig fra sine syv år i Arsenal,” siger Mark Hughes til Citys officielle hjemmeside.

Kolo Touré er dermed klubbens sjette køb, da man også har fået aftaler i stand med midtbanespilleren Gareth Barry, angrebstrioen Carlos Tévez, Emmanuel Adebayor og Roque Santa Cruz og målmanden Stuart Taylor.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu