Наши партнеры

MenuCity-ejer klar til at erobre Asien

Engelsk fodbold

Thaksin Shinawatra, der ejer Premier League-klubben Manchester City, offentliggjorde i dag sine planer for klubben. City skal øge fanskaren over hele kloden, ikke mindst i Shinawatras hjemland, Thailand.

Manchester City har gennem årene hånet Manchester United for at være en kommerciel forretning i stedet for en fodboldklub. Derfor vil de seneste udmeldinger fra holdets ejer, Thaksin Shinawatra, næppe falde i god jord hos City-fansene. Klubejeren vil nemlig gøre storebror United efter, og gøre den engelske klub til favoritklubben i Asien.

”Mine mål for klubben er ambitiøse. Vi skal sikre klubbens position som et af verdens største globale fodboldbrands. Jeg har intentioner om at øge klubbens fanskare ved at nå ud til City-fans over hele kloden, ikke mindst i Kina og i mit hjemland Thailand,” udtalte Shinawatra til klubbens hjemmeside.

Klubbens fans kan til gengæld glæde sig over Citys gode efterår i Premier League. Manchester-holdet har overrasket stort, og er i øjeblikket indehaver af tredjepladsen i rækken.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu