Наши партнеры

MenuChris Sørensen slipper med en dags karantæne

Dansk fodbold

I weekendens kamp mellem OB og Randers blev OB-spilleren Chris Sørensen udvist, for at et upassende ordsprog rettet mod Randers’ Isaah Ahmed. Sørensen slipper dog med en enkelt dags karantæne.

DBU’s DM-disciplinærudvalg gennemgik i dag sagen om OB-spilleren Chris Sørensen. I weekendens kamp mellem OB og Randers blev Sørensen beskyldt for at være racistisk, da han over for Randers’ mørke spiller Isaah Ahmed brugte vendingen ”Det her er Danmark”.

Disciplinærudvalget har valgt at stadfæste den ene spilledags karantæne, som udvisningen giver, og besluttet, ikke at give nogen yderligere straf.

”Vi står med en sag, hvor der tilsyneladende er sagt noget i én mening, men som er opfattet anderledes af nogle andre,” sagde disciplinærudvalgets formand, Johnny Rune i et statement på DBU’s hjemmeside.

Dommeren i kampen, Thomas Vejlgaard, bliver rost for sin bestemte kendelse, som han opfattede racistisk. Udvalget slår dog fast, at de ikke vurderer, at der lå noget diskriminerende bag udtalelsen. De finder det dog rimeligt at Sørensen kommer til at afsone en spilledags karantæne, da det er dette et direkte rødt kort medfører.

”Chris Sørensen blander sig i en i forvejen ophedet diskussion, så på den baggrund finder vi det rimeligt, at han kommer til at afsone den ene spilledags karantæne, som det direkte røde kort medfører. Derfor fastholder vi den disciplinære konsekvens af udvisningen,” sluttede Johnny Rune.

Chris Sørensen kommer hermed til at gå glip af OB’s vigtige kamp mod F.C. København i næste spillerunde i SAS Ligaen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu