Наши партнеры

MenuChile sprudlede i sejr over Danmark

Dansk fodbold

Chile viste her til aften flot offensivt fodbold, da de på Brøndby Stadion besejrede Danmark med 2-1. Debutanten Lasse Schøne scorede danskernes mål.

Danmark skulle bruge dagens venskabskamp mod Chile som forberedelse til Portugal-kampen på hjemmebane om tre uger. Chile var dog veloplagte både på og udenfor banen, hvor flere tusinde chilenere var mødt op for at hylde deres helte.

Sydamerikanerne gik også friskt til opgaven i Danmark, hvor de fra start af dominerede opgøret med fremragende offensivt spil og hårdt presspil, som danskerne ikke rigtig kunne vænne sig til.

Danmark fik dog stille og roligt arbejdet sig ind i kampen, og første halvlegs sidste minutter fik Nicklas Bendtner en stor mulighed for at gøre det til 1-0 efter en flot aflevering fra AGF’s Jakob Poulsen, der spillede en stor kamp på midtbanen. Chancen blev dog misbrugt, og 0-0 var dermed stillingen ved pausen.

I anden halvleg var chilenerne også bedst i det offensive spil, og det gav også pote efter en times spil, da Paredes kunne gøre det til 1-0 til gæsterne, da han rundede Jesper Christiansen og satte bolden ind i det tomme mål, hvor både Anders Møller Christensen og William Kvist forsøgte at redde skuddet.

Kort efter kom Lasse Schøne ind til sin første landskamp, og det var ikke en dårlig beslutning af Morten Olsen. Lige efter indskiftningen kunne han nemlig bringe balance i regnskabet med en flot afslutning uden chance for Chile-målmanden, Pinto.

Morten Olsen forsøgte sig med endnu en indskiftning efter udligningen, da Kris Stadsgaard kom ind til sin debut, men denne gang havde det en uheldig effekt, da Rosenborg-spilleren slap sin markering ved et indlæg, og så kunne Udinese-spilleren Alexis Sanchez heade bolden ind bag Jesper Christiansen til 2-1.

Danskerne havde ikke de store muligheder mod slutningen af kampen, men Dennis Rommedahl kunne have udlignet Chiles føring, da han efter nogle flotte træk inde i feltet skød bolden lige forbi Chile-målet.

Flere mål blev det dog ikke til på Brøndby Stadion, og Chile kan dermed rejse tilbage til Sydamerika med en flot 2-1-sejr, hvor de viste flot offensivt spil.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu