Наши партнеры

MenuChelsea vil hente brasiliansk stortalent

Engelsk fodbold

Den blot 17-årige brasilianer Pato, der betragtes som et af de allerstørste brasilianske talenter, har vakt stor interesse fra storklubben Chelsea.

Det var danske Frank Arnesen, der for snart 15 år siden fandt Ronaldo i Brasilien. Nu kan talentspejderen i Chelsea, være på vej til at finde endnu en kommende verdensstjerne. Chelsea meldes nemlig stærkt interesserede i vidunderbarnet Pato.

’Den Hvide And’, som den blot 17-årige brasilianer kaldes, har trods sin unge alder allerede fået sit gennembryd for den brasilianske klub International. Han har derfor tiltrukket sig interesse fra Arnesen, som virker ivrig efter, at sikre sig Patos underskrift.

Arnesen mødtes således med repræsentanterne for Pato før landkampen mellem England og Brasilien i fredags. Her skulle parterne have diskuteret muligheden for at skifte for den 17-årige angriber, som har en frikøbsklausul i sin kontrakt på omkring 120 mio. kr.

Det ser dog ikke ud til at blive helt nemt for Chelsea. Flere storklubber har nemlig ligeledes meldt deres interesse i vidunderbarnet. Heriblandt konkurrenterne fra Arsenal og Liverpool mens de to italienske klubber AC Milan og Juventus også skulle være interesserede.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu