Наши партнеры

MenuChelsea vil bytte Shevchenko væk

Engelsk fodbold

Ifølge The Sun skulle Andriy Shevchenko og AC Milans ledelse senere i dag have arrangeret et møde, dette sætter spekulationerne i gang om et muligt skifte tilbage.

Shevchenko som blev købt af Chelsea for 320 millioner kroner, skal senere i dag mødes med repræsentanter fra AC Milan i Athen

Dermed kan et skifte tilbage til Milaneserne være meget sandsynligt, hvis de to klubber kan blive enige om en pris på Shevchenko.

De udspil som Milan har givet Chelsea, er indtil videre blevet afvist, da Mourinho har insisteret på, at han ikke kan få spillet til at fungere uden at få en erstatning for angriberen. Derfor har Mourinho og Chelsea-ledelsen nu fortalt at de foretrækker, at der i aftalen enten indgår en spiller i byttehandel eller en ren kontant handel.

Det har eftersigende fået Milan til at overveje at byde 130 millioner plus, at lade deres rutinerede spiller, Kakha Kaladze indgå i handlen. Netop dette udspil forventes parterne, at forhandle om i dag.

Shevchenko befinder sig i øjeblikket i Athen, efter en invitation var AC Milans præsident, Silvio Berlusconi, som har reserveret en personlig VIP-lounge til ham, så han kan nyde Champions League-finale mellem Milan og Liverpool på nærmeste hold.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu