Наши партнеры

MenuChelsea vandt FA Cuppen

Engelsk fodbold

Chelsea og Everton tørnede lørdag eftermiddag sammen i FA Cup-finalen. Everton kom foran efter bare 25 sekunders spil, men Chelsea kom tilbage og vandt kampen.

Everton fik noget nær den bedst tænkelige start på kampen, da Louis Saha bragede bolden ind bag Petr Cech i Chelsea-målet efter kun 25 sekunders spil.

Chelsea-spillerne viste dog god moral, og spillede sig stille ind i opgøret. Det blev også til en udligning for The Blues, da et indlæg blev sendt ind til Didier Drogba, der timede sit løb og efterfølgende hovedstød helt perfekt, og scorede til 1-1.

Herefter var det Chelsea, der sad på det meste, dog uden at komme frem til de helt store muligheder. Petr Cech havde heller ikke meget at se til i målet, og stillingen ved pausen var uafgjort 1-1.

Anden halvleg startede ud i et mere roligt tempo, og Chelsea havde svært ved at spille sig frem til de store målchancer. Efter 66 minutter er Louis Saha tæt på efter et godt indlæg fra venstresiden, mens angriberens hovedstødsforsøg gik over Chelsea-målet.

Med tyve minutter tilbage af opgøret havde Frank Lampard mere held med sig. Efter en ellers ikke så god periode af Chelsea, tog Lampard sagen i egen hånd og sparkede fra kanten af feltet bolden ind bag Tim Howard til 2-1-føring til Chelsea.

Få minutter efter havde Florent Malouda en god mulighed for at bringe Chelsea på 3-1, da han blev spillet fra af Lampard i feltet. Franskmanden forsøgte at chippe bolden over Howard, men desværre for Chelsea gik bolden over mål.

13 minutter før tid var det atter tæt på, og igen var det Malouda, der stod for afslutningen. Han forsøgte langt ude fra at sparke mod mål, bolden ramte undersiden af overliggeren og det kunne se ud til, at bolden gik i mål efterfølgende. Kampens dommer dømte dog ikke mål i situationen, hvor det ikke helt var til at se, om hele bolden var over målstregen.

Everton formåede ikke at få udlignet, og da Chelsea-spillerne heller ikke fandt vejen til målet, endte det hele med en 2-1-sejr til Chelsea, der dermed vandt FA Cuppen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu