Наши партнеры

MenuChelsea tog første stik

Champions League

Første semifinale mellem Chelsea og Liverpool, blev en underholdende kamp, med hjemmeholdet i den dominerende rolle.

Chelsea startede bedst ud i kampen. Allerede i det ottende minut, kom den første gode afslutning. Didier Drogba headede en bold videre til Shevchenko, som vendte om, for at trykke af. Inden han nåede det, kom Lampard bagfra og bankede til bolden. Reina måtte hive en god redning frem i situationen.

Derefter var der lidt stilstand i spillet, dog ikke meget længe, så var de to hold oppe i tempo igen.

Spillet bølgede frem og tilbage mellem holdene, som skiftedes lidt til, at prøve at få bygget noget op. Der opstod flere løse chancer, især til Chelsea, der dog ikke fik dem udnyttet.

Begge hold fik spillet sig frem til flere mindre chancer, der dog ikke blev helt farlige.

Efter en halv times spil jubledes der på Stamford Bridge. Joe Cole bragte Chelsea i front, efter flot forarbejde af Didier Drogba.

Han kom først højest i en hovedstødsduel med danske Daniel Agger, hvorefter han med en god finte kommer forbi, og fik sendt bolden hen til Joe Cole. Han kunne fra tæt hold, alene med Reina, sikkert sende bolden i mål.

På trods af scoringen gik tempoet ikke just ned. Liverpool prøvede at komme tilbage igen med et hurtigt mål. De kom frem til flere store chancer, som de dog ikke formåede at veksle til mål.

Uret tikkede, og dommeren fløjtede til pause. En 1-0 føring til Chelsea, der hermed kunne være det mest tilfredse hold. Liverpool havde mest boldbesiddelse, men det var altså Chelsea, som fortjent kunne gå til pause foran 1-0.

Anden halvleg blev sat i gang, og det med et optimistisk skud fra Steven Gerrard, der dog røg over mål.

Omkring 55 minutter er spillet, da Chelsea målmand Cech, må finde en flot redning frem. Det er igen Gerrard, som trykker af. Denne gang mere præcist, men dog ikke godt nok til at passere Cech i målet.

Liverpool overtog spilovertaget, det dog uden at blive yderligere farlige.

Begge hold spillede sig frem til mindre muligheder, der dog ikke blev til mere, end de to forsvar kunne afværge.

Med godt ti minutter tilbage af kampen, blev Lampard spillet fri i dybden af Drogba. Han sendte et hårdt skud af sted, og Reina måtte ud i endnu en god redning.

Tiden rendte stille ud, og Chelsea løb af med sejren på 1-0.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu