Наши партнеры

MenuChelsea tøver med at hente Malouda

Engelsk fodbold

Chelsea er angiveligt længere væk fra en handel med Florent Malouda end man først antog. Ifølge præsidenten i Lyon, Jean-Michel Aulas, har Chelsea mistet noget af interessen for spilleren.

Malouda udtalte i sidste uge, at han meget gerne ville skifte til Chelsea, og at han allerede havde været i samtale med træner Jose Mourinho. I dag kunne det dog godt se ud som om, at handlen ikke vil blive til noget alligevel. Præsidenten i Lyon er i tvivl om Chelseas interesse i spilleren, og om klubben er villige til at betale det beløb, som Lyon forlanger for spilleren.

”Jeg sagde til Florent, at jeg var i tvivl om handelen i det hele taget ville blive til noget, og at det var nødvendigt at han tog til Tignes (Lyons træningsbaner, red.). Jeg er ikke sikker på, at Chelsea helt ønsker at hente ham, og om de har de midler, som det kræves for at sikre sig Malouda,” udtalte Aulas.

”Peter Kenyon sagde til Florent, at han skulle til Moskva for at mødes med klubbens ejer. Nogen gange kan det gå utrolig hurtigt, men jeg føler ikke, at de ønsker at få afsluttet denne handel,” forsatte Aulas til L’Equipe.

Flere andre klubber skulle også være interesserede i at hente Malouda, deriblandt de spanske mestre Real Madrid. Præsidenten slår dog fast, at hvis franskmanden forlader Lyon vil det ske under de samme forudsætninger, som klubben allerede har fastsat.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu