Наши партнеры

MenuChelsea tilfredse trods underskud på en halv mia.

Engelsk fodbold

Chelsea forlod det seneste regnskabsår med et underskud på hele 542 millioner kroner. Det afholder dog ikke ledelsen fra at være tilfredse.

Chelseas ledelse er tilfreds med klubbens underskud på hele 542 millioner kroner, hvilket de begrunder med, at man for tredje år i træk har formået, at formindske underskuddet.

Klubbens omsætning er steget med 11,9 procent, så den lyder på 1,75 milliarder kroner. Dog er lønningerne steget hele 1,4 milliarder kroner, hvoraf 200 millioner kroner er gået til kompensation for fyringerne af Avram Grant og Jose Mourinho.

Derudover kan man glæde sig over, at have halveret lånet som Roman Abramovich oprindeligt havde i det forgangne år. I stedet er lånet blevet konverteret til kapital, hvilket i praksis betyder, at Abramovichs gæld ender på godt tre milliarder kroner.

Ifølge klubbens direktør Peter Kenyon bliver den igangværende sæson den sidste, hvor man er afhængig af klubbens ejer, Abramovich’ penge. Dermed skulle resultatet fra næste sæson gå i nul.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu