Наши партнеры

MenuChelsea-talent til Wigan på lejebasis

Engelsk fodbold

Scott Sinclair har i dag tilsluttet sig Wigan Athletic på lån. Wigan har ledt efter en afløser for Antonio Valencia, og det lader det til de har fundet nu. I hvert fald er stortalentet blevet lånt ud til den engelske klub.

Stortalentet fra Chelsea har haft svært ved at komme på holdet. Efter Chelsea har hentet Yuri Zhirkov og samtidig med Joe Cole er på vej tilbage fra en langvarig skade, så har Chelsea taget konsekvensen og lejet ham ud til Wigan. Sinclair er efterhånden vant til at blive lejet ud, og det er således femte gang det er tilfældet. Aftalen løber til sæsonen slutter.

”Scott er et fantastisk talent som kan spille både oppe foran og på kanten. Jeg er henrykt over at have fået ham til klubben. Han vil i hvert fald bringe en del konkurrencedygtighed til holdet, og forhåbentlig kan vi hjælpe ham med at fortsætte udviklingen som fodboldspiller,” lyder det fra manager Roberto Martinez til klubbens hjemmeside.

Scott Sinclair var senest udlejet til Birmingham sidste sæson, som han var med til at hjælpe op i Premier League.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu