Наши партнеры

MenuChelsea smed føring væk

Champions League

Deivid, der i første halvleg lavede selvmål, sikrede med et drømmemål tyrkiske Fenerbahce en sejr over Chelsea i den første kvartfinale.

Fenerbahce er vel på papiret det svageste hold, der er tilbage i Champions League. Derfor var Chelsea naturligvis godt tilfreds med, at have trukket den tyrkiske klub, da der blev trukket lod til kvartfinalerne. Det bliver dog ikke helt nemt for Chelsea at spille sig i semifinalen, efter Fenerbahce endnu en gang imponerede på hjemmebane.

Det var ellers Chelsea, der startede klart bedst ud i Istanbul. Fenerbahce var meget passive i første halvleg, og dette gav plads til gæsterne. I det 13. minut spillede London-klubben sig i gennem i venstre side, lagde bolden indover, hvor værternes Deivid sparkede bolden ind i eget mål til Chelsea-føring.

Efterfølgende havde både Michael Essien og Didier Drogba en god mulighed hver, men de havde ikke held med at score. Efter pausen lagde Fenerbahce det passive spil på hylden, og fik hjemmepublikum sat i gang. Efter 64 minutter scorede Kazim til 1-1, da han slap fri i dybden og halvflugtede bolden i mål.

Derefter pressede værterne på for en sejrsscoring og ti minutter før tid kom scoringen. Første halvlegs selvmålsskytte Deivid gjorde det godt igen, da han med et drømmemål bankede Fenerbahce på sejrskurs.

Det tyrkiske hold vandt 2-1 og fortsætter dermed den imponerende stil i Champions League i denne sæson. Dermed er intet afgjort inden returopgøret på Stamford Bridge.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu