Наши партнеры

MenuChelsea sikrer sig ung målmand transfer-frit

Engelsk fodbold

Den 24-årige målmand Ross Turnbull har indgået en 4-årig aftale med Chelsea.

Ross Turnbull spillede i sidste sæson for Middlesbrough, der måtte rykke ud af Premier League. Hans kontrakt var udløbet, og i stedet for at forlænge med sin klub, valgte Turnbull at skrive kontrakt med Chelsea, der dermed fik ham transfer-frit.

Den unge målmand bliver dog formodentlig tredjevalg i klubben, der i forvejen råder over det absolutte førstevalg Petr Cech samt Hilario, som netop i dag skrev under på en 2-årig forlængelse af sin kontrakt. Turnbull kommer dog i godt selskab, da Chelsea råder over den glimrende franske målmandstræner Christophe Lollichon.

Turnbull begyndte sin karriere i Middlesbrough i 2002, men blev siden udlejet og hentede erfaring hos 5 forskellige klubber. I 2008 forlod klubbens førstemålmand, Mark Schwarzer, klubben, og andenmålmand Jones fik lov at vogte målet. Han løb imidlertid ind i en skade allerede i den anden ligakamp, og Turnbull overtog ansvaret i målet sæsonen ud.

Den sidste kamp, som Turnbull spillede for Middlesbrough, var mod netop Chelsea. I alt fik Turnbull 29 kampe for klubben.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu