Наши партнеры

MenuChelsea sejrede hjemme

Champions League

Chelsea viste at de igen havde fundet formen og sejrede hjemme mod Juventus i en kamp, hvor danske Christian Poulsen ikke kom på banen.

Et af de store spørgsmål op til kampen var om Chelsea kunne fortsætte det gode spil fra lørdagens Premier league kamp mod Aston Villa og dermed også forsøge at give Guus Hiddink hans anden sejr af ligeså mange mulige som Chelsea træner.

Didier Drogba viste i hvert fald viljen og efter 10 minutter kom han, efter godt opspil i højre side, frem til en chance med hovedet, men den sidste skarphed manglede. Få øjeblikke efter viste Drogba dog at han er ved at genfinde formen efter en knæskade, da han efter en eminent aflevering fra Kalou, sikkert sparkede bolden forbi en chanceløs Buffon i målet. Juventus appellerede for offside, men målet blev anerkendt, og stillingen var derfor 1-0.

20 minutter skulle der gå før Juventus fik deres første reelle chance, men Sissoko sparkede langt forbi. Det var dog alligevel som om at det tændte ”Juve”, for bare 2 minutter senere var Del Piero tæt på med et skud tæt under mål, men Petr Cech fik fingerspidserne på og prikkede bolden ud til hjørnespark.

Spillet bølgede herefter frem og tilbage, men alligevel sad man med fornemmelsen af, at Juventus begyndte at få bedre fat.

Ved 2. halvlegs start var det igen ”Den gamle dame”, der havde mest spil, men alligevel var det Chelsea, der kom frem til den første mulighed, med et hovedstød tæt under mål – dog uden for målrammen.

Efter godt 50 minutters spil opstod en lidt spøjs situation. En rigtig herretackling fandt sted i Juves ende, hvilket kostede en stakkels fodbold livet – Den punkterede simpelthen. En ny bold blev sat i spil og den så ud til at give Chelsea ny energi. De begyndte igen at være dominerende og både Drogba og Lampard havde gode muligheder for at bringe de blå foran med to.

Efter små 70 minutters spil skruede Chelsea igen lidt ned for tempoet og der var nu erklæret stillingskrig. Spillet svingede meget fra ende til ende og begge hold havde svært ved at tilspille sig store 100% muligheder. Med 5 minutter tilbage gav Juve-træner Ranieri det en sidste chance. Han sendte den altid farlige franskmand, David Trezeguet på banen, i håbet om at han kunne gøre det onde ved Ranieris tidligere arbejdsgiver.

I sidste minut sendte den tjekkiske veteran, Pavel Nedved, et yderst kvalificeret skud afsted, men bolden røg tæt forbi den ene opstander, og kampen endte derfor 1-0.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu