Chelsea og Valencia delte i dramatisk kamp

Champions League-kampen mellem Chelsea og Valencia endte 1-1, i et opgør hvor Chelsea havde mest boldbesiddelse og de almindelige chancer, mens Valencia havde kontraangrebene.

Allerede efter 3. minutters spil havde Didier Drogba en chance for at bringe Chelsea foran. Men den første store chance opstod efter 10. minutter, hvor Salomon Kalou bankede bolden op på overlæggeren, men forinden da havde Shevchenko placeret en albue i hovedet på Ayala som dommeren ikke så. Altså stod der på det tidspunkt stadig 0-0.

De næste 20. minutter blev domineret af Valencia, og kulminationen var da Valencias Silva scorede et mål, ude fra 25 meter, som betegnes som det bedste mål der længe er scoret i verden.

Det sidste kvarter inden pausen sad Chelsea naturligvis på, men det lykkedes dem ikke at score inden pausen. Så pausestillingen var 1-0 til Valencia.

Efter pausen pressede Chelsea hårdt på, og efter otte minutter lykkedes det for dem. Efter en lang bold fra Joe Cole endte bolden for fødderne af Didier Drogba, som derefter nemt kunne lobbe bolden over Canizares, som under det meste af kampen ikke så alt for stabil ud.

Resten af kampen sad Chelsea stort set på, men store chancer blev det ikke til, og samtidig skulle de også passe på Valencia kontraangreb.

Det var som om at ingen af holdene turde angribe og foretage offensive udskiftninger af risiko for at det modsatte hold skulle score på et kontraangreb.

Dermed endte kampen 1-1, i en kamp hvor Chelsea havde bolden mest, men hvor begge hold havde lige mange chancer.