Наши партнеры

MenuChelsea-kommentarer efter CL-semifinalen

Champions League

FC Barcelona sikrede sig en finalebillet i de døende minutter i gårsdagens semifinale-brag mod Chelsea FC. Chelsea-lejren mente, at man var blevet snydt af en række straffespark og var stærkt utilfredse med dommeren.

Chelsea-manager, Guus Hiddink:

”Vi er dybt skuffede. Vi skulle have scoret på vores store chancer, men jeg bliver også nødt til at kommentere på de straffespark, som ikke blev dømt. Der var tre-fire situationer, som var tydelige straffespark. Jeg vil ikke sige, hvad jeg virkelig føler, men vi er meget fortørnede,” sagde Hiddisk efter kampen og uddybe:

”Konspiration er et meget stærkt ord, og man skal kunne bevise det. Men hvis man analyserer kampen grundigt, begynder jeg at tænke. Jeg kan ikke stå og sige, at UEFA ikke var interesserede i endnu en ren engelsk finale, men jeg kan sige, at til afgørende kampe som denne, behøver man dommere med med meget erfaring fra de største ligaer i verden, fastslår Hiddink, som mente, at dommer Øvrebøs præstation var den dårligste, han nogensinde havde oplevet.

Chelseas centerforsvarer og anfører, John Terry:

”Folk mener ikke, vi skulle have reageret som vi gjorde, men når seks så vigtige kendelser går imod dig, så er det naturligt at vise følelser. Hvorfor skulle vi have en dommer, som kun har dømt ti Champions League-kampe tidligere? At give sådan en mand en semifinale er simpelthen ikke godt nok,” sagde en rasende Terry efter kampen, og han fortsatte:

”I denne kamp har vi seks eller syv straffesparkssituationer, og i alle vinker han afværgende, det er lamslående. Hvorfor skulle vi have en dommer, der kun havde dømt 10 kampe i Champions League, det bør kræve mere at være i en semifinale. Han var simpelthen ikke god nok.

Holdkammeraten, angriberen Didier Drogba, var den mest fremtrædende person, som ville have en god forklaring fra dommer Øvrebø, men eftersom dommeren ikke reagerede udover at give ham et gult kort efter kampen, råbte han følgende til kameraet:

”I ser på det her, det er en skandale, det er en skandale.”

Den ivorianske angriber står nu til karantæne efter sine voldsomme reaktion, men mandskabets anfører John Terry, støtter ham:

”Jeg står fuldt og fast bag Didier og hans reaktion. Faktum er, at det er dommeren, som burde føle konsekvenserne og ikke Didier,” sluttede han.

Backspilleren, Bosingwa:

”Dommeren var købt. Jeg ved ikke om han er dommer eller tyv. Jeg kan ikke finde ord for at beskrive ham. Måden han dømte kampen på er nok ikke den bedste. Han skal aldrig dømme en kamp igen. Der er ikke noget at sætte på Barcelonas mål, men var straffespark, der ikke blev dømt.”

Midtbanespilleren, Michael Ballack:

“Normalt kan man ikke sige, at det forkerte hold kvalificerede sig til finalen, mens hvis man ser over begge kampe, specielt den i dag (i går, red), vil man indse at vi havde fortjent at avancere. Vi havde flere scoringsmuligheder, samt en række straffespark, som ikke blev dømt. Derfor mener jeg, at vi var et bedre hold.”

Læs også:

FC Barcelona-kommentarer efter CL-semifinalenKommentér

2 kommentarer til “Chelsea-kommentarer efter CL-semifinalen

  1. AK siger:

    Hvor er det lamt at de reagere sådan! Selvom de selvfølgelig blev bortdømt i nogle situationer, kan de jo kun takke sig selv for det! De chancer må bare ikke misses. Derudover var der ikke rødt kort til Abidal.

    Gerne et års karantæne til Drogba!!

  2. Thomas Morch siger:

    Haha. Et års karantæne til Drogba for det der? Og Pepe kunne nøjes med 10 karantænedage for sit sindsyge overfald på Casquero. Håber, den kommentar var for sjov!

    En bøde ville være retfærdig i mine øjne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu