Наши партнеры

MenuChelsea køber ingen nye stjerner

Engelsk fodbold

Chelsea direktør, Peter Kenyon, regner ikke med, at Chelsea vil købe nogle store stjerner, når sommerens transfervindue åbner.

Chelsea hentede sidste sommer Andriy Shevchenko og Michael Ballack til klubben, men denne sommer bliver ingen gentagelse. Det udtalte klubbens direktør, Peter Kenyon, til BBC. Han regner ikke med at klubben vil være særlige aktive, når transfervinduet åbner. Behovet er der ikke.

”Jeg tvivler på, at vi vil hente store navne, for jeg synes ikke vi har brug for det. Vi regner med at skille os af med tre spillere og hente tre eller fire til klubben. Vi er på udkig efter nogle garderinger,” sagde Kenyon til BBC.

Der har været spekuleret i om netop Ballack og Shevchenko, skulle være på vej væk fra klubben, da ingen af dem rigtig har levet op til kravene. Men dette afviser Kenyon.

”Vi har kontrakter med begge spillere for tre eller fire år. Vi har ikke hentet dem for en enkelt sæson. Jer er sikker på, at de bliver store spillere for Chelsea i næste sæson. De vil bidrage med langt mere og jeg føler, at de har mere at give af, men det tager tid at falde til,” sagde Kenyon.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu