Наши партнеры

MenuChelsea klarede uafgjort i Barcelona

Champions League

FC Barcelona var det dominerende hold i den første Champions League-semifinale mod Chelsea, men The Blues kæmpede godt og klarede 0-0 på Camp Nou.

Chelsea måtte til kampen undvære karantæneramte Ashley Cole, og det betød, at den normale højre back Jose Bosingwa indtog pladsen som venstre back. Dette havde værterne FC Barcelona noteret sig, og de forsøgte i kampens indledning at angribe i højre side af banen.

Barcelona sad på det meste af første halvleg, men havde problemer med at skabe de helt store chancer. Chelsea blev holdt fra fadet en stor del af første halvleg, men efter 38 minutters spil havde Didier Drogba en god mulighed. Barcelona-forsvaren Rafael Marquez lavede en dårlig tilbageaflevering, og spillede i stedet Drogba helt fri, men Victor Valdes i Barca-målet fik i to omgange forhindret en scoring.

I starten af anden halvleg måtte Rafael Marquez lade sig udskifte efter han havde fået et vrid i knæet, mens også både Thierry Henry og Dani Alves måtte en tur ned og bide i græsset. Hjemmeholdet tog dog hurtigt styringen igen, og kom frem til nogle udmærkede forsøg.

Chelsea-defensiven gjorde hvad de kunne, for at holde Barcelona-spillere væk, men tyve minutter før tid lykkedes det Samuel Eto’o at slide sig fri, men Chelsea-keeper Petr Cech klarede den situation.

I kampens sidste minutter fik også Bojan Krkic en stor chance for at sikre Barcelona sejren, men han kunne ikke heade bolden i mål fra tæt hold, og bolden gik i stedet over Chelsea-målet.

Det lykkedes ikke for Barcelona at score, og kampen endte derfor uden scoringer 0-0.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu