Наши партнеры

MenuChelsea fik uafgjort i Grækenland

Champions League

I en kedelig kamp fik London-klubben uafgjort i udebanekampen mod Olympiakos. Et resultat Avram Grant og Chelsea kan være mest tilfreds med.

Chelsea havde på forhånd erklæret sig tilfreds med uafgjort i aftenens første ottendedelsfinale mod Olympiakos på udebane. Grækerne har vist flot spil i gruppespillet, hvor Werder Bremen blandt andet blev slået med 3-0, hvilket banede vejen til ottendedelsfinalerne.

Det meste af spillet i første halvleg foregik på midten af banen, og ingen af de to klubber formåede at sætte det andet hold rigtigt under pres. Chelsea var dog cirka halvvejs i første halvleg tæt på at overliste Nikopolidis i værternes mål, men den rutinerede keeper viste stor sikkerhed.

Tendensen fra første halvleg fortsatte i anden halvleg. Det var Chelsea, der kom frem til de fleste muligheder, men hver eneste gang viste Olympiakos-keeperen sikre hænder i målet.

Det lykkedes ikke nogle af de to klubber at score inden dommerens fløjte lød, og kampen endte derfor 0-0.

Det er dermed Chelsea, der står med de bedste kort på hånden inden returopgøret, der spilles på Stamford Bridge den 5. marts.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu