Наши партнеры

MenuChelsea-boss stopper som direktør

Engelsk fodbold

Chelsea har i dag meddelt, at klubbens administrerende direktør, Peter Kenyon, stopper i sin funktion den 31. oktober i år.

Efter at Chelsea blev overtaget af den russiske rigmand, Roman Abramovic, forlod Peter Kenyon sin stilling hos Manchester United for at tiltræde i London-klubben. I dag var så dagen, hvor Kenyon kunne offentliggøre sin beslutning om at forlade Chelsea.

”Jeg er utroligt glad for min Chelsea-tid, og de mange venskaber, jeg har skabt med alle. Jeg har været en del af fodboldverdenen i 15 år, og jeg kan med stor varme og garanti fortælle, at min Chelsea-periode har været den bedste,” fortæller Kenyon i en pressemeddelelse og fortsætter:

”Da jeg tiltrådte i Chelsea var det er en stor udfordring og sammen med spillerne, ledelsen og Roman (Abramovic, red.), føler jeg, at vi på relativ kort tid har skabt en klub, som kan være en del af europæisk fodbold i mange år fremover. Det er en stor milepæl.”

”Jeg behøver nu noget tid, før jeg atter vil overveje, hvad fremtiden skal bringe, men jeg føler fortsat, at jeg kan bidrage med noget positivt andetsteds. Jeg ønsker Chelsea alt det bedste fremover, og jeg er sikker på at Carlo (Ancelotti, red.) er den rette person til at føre holdet langt,” slutter Kenyon.

Når Kenyon forlader sin funktion som direktør, vil han fortsat være at finde i klubben, da han vil repræsentere Chelsea i forskellige sammenhænge.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu