Наши партнеры

MenuChelsea appellerer CL-karantæner

Champions League

Didier Drogba og José Bosingwa blev straffet for deres opførsel efter en Champions League-kamp mod FC Barcelona med henholdsvis 4 og 2 spilledages karantæne. Chelsea har nu appelleret begge karantænerne.

Den norske dommer, Tom Henning Øvrebø, havde ikke en af sine bedre dage, da han dømte Champions League-semifinalen mellem Chelsea og FC Barcelona. Det fik han også at vide efter kampen af Chelsea-spillerne, der var dybt skuffede over at være blevet slået ud af turneringen. Drogba og Bosingwa gav dog udtryk for deres skuffelse og frustrationer i et omfang, som UEFA efterfølgende takserede til henholdsvis 4 og 2 spilledages karantæne.

I dag meddeler Chelsea på deres hjemmeside, at de appellerer karantænerne:

”Chelsea kan i dag bekræfte at have appelleret karantænerne, som UEFA pålagde Didier Drogba og José Bosingwa samt bøden til klubben. Vi mener, at straffene er unødvendigt hårde, omstændighederne taget i betragtning. Vi vil understrege, at spillerne og klubben er bevidste om vores ansvar for at være gode rollemodeller og opretholde de sportslige idealer. Det var derfor, der blev givet ærlige og dybtfølte undskyldninger kort efter, at disse fortrydelige handlinger fandt sted.”

Undskyldninger var ikke nok i første omgang, men nu må UEFA forholde sig til, om appellen skal bevirke, at karantænerne nedsættes eller ophæves.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu