Наши партнеры

MenuChelsea-angriber får kæmpebøde

Engelsk fodbold

Chelseas stjerneangriber Didier Drogba har modtaget en bøde på 775.000 kroner. Denne straf kommer som følge af, at han brokkede sig over, at han ikke måtte få fri til at deltage ved sin bedstemors begravelse.

Chelsea-angriber Didier Drogba er bestemt ikke den mest populære spiller i klubben for tiden, og ledelsens indtryk af ham igennem den seneste tid, er bestemt ikke blevet bedre efter, at de har måttet udstede ham en bøde på omkring 775.000 kroner, idet han har kritiseret klubben.

Drogba fortalte i et interview med The Sun, at han var utilfreds med, at klubben ikke ville give ham fri, da hans bedstemor afgik ved døden tidligere på sæsonen. Denne udtagelse kostede ham en bøde på en uges løn.

Drogbas kritik har både påvirket klubfolk og medspillere i en så negativ retning, at han blev hovedemnet på et spillermøde forleden dag. Specielt klubbens topfolk er oppe i det røde felt, fordi angriberen fik lov til at låne klubbens privatfly, således, at han kunne møde sin bedstemor kort inden hun døde.

Landsholdsangriberen, som har måttet se Anelka overtage hans plads, var meget ærlig i et interview med France Football for få dage siden, hvor han fortalte, at hans motivation til at spille fodbold i London-klubben var meget lav for tiden.

Drogba har halvandet år tilbage af sin kontrakt med Chelsea, som han indtil videre har scoret 51 mål for i 119 optrædener.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu