Наши партнеры

MenuChelsea-anfører forlænger sin kontrakt

Engelsk fodbold

Chelseas anfører John Terry har forlænget sin kontrakt med tre år, så han nu har bundet sig til klubben til 2012.

Den 26-årige engelske landsholdsanfører John Terrys kontrakt løb oprindeligt to af mere, men nu har anføreren valgt, at forlænge sin kontrakt, og dermed understrege, at han bliver hos den engelske storklub.

Den nye kontrakt er en femårig kontrakt, som dermed løber frem til år 2012. Hovedpersonen er meget glad, for at have underskrevet en ny aftale med vicemestrene.

”Jeg er glad for, at det er faldet på plads. Der har været en masse spekulationer, men sådanne ting tager tid. Jeg har aldrig tvivlet på, at jeg ville blive i Chelsea, ligesom jeg heller aldrig har tvivlet på, at Chelsea ville beholde mig.”

”Jeg håber, at klubbens fans kan se, at vi alle er i gang med at bygge noget specielt op her. Både med henblik på nutiden, men også på fremtiden, og det vil jeg være en del af.”

”Jeg har været i Chelsea hele min karriere og har det privilegium at være anfører. Nu er det tid til at kigge frem mod den nye sæson, som vi alle er meget fortrøstningsfulde omkring,” fortalte Terry til klubbens hjemmeside.

John Terry, har altid spillet i Chelsea, hvor han fik sin debut på førsteholdet den 28. oktober 1998, siden da er det blevet til 15 scoringer i 214 kampe i Chelsea-trøjen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu