Наши партнеры

MenuChelsea altdominerende mod Olympiakos

Champions League

Frank Lampard var aftenens store oplevelse, da han med to assist og et mål sikrede en sikker sejr til Chelsea på 3-0 over Olympiakos.

Efter 0-0 i Athen skulle Chelsea her til aften forsøge at hente den samlede sejr over Olympiakos hjemme på Stamford Bridge. Målmanden Petr Cech blev skadet under opvarmningen til kampen, men ellers kunne Chelsea stille i noget, der lignede stærkeste opstilling.

London-klubben satte sig tungt på kampen fra første fløjt, og allerede efter fem minutter gav det pres bonus. Michael Ballack headede således et indlæg fra Frank Lampard i mål til en tidlig føring.

Chelsea fortsatte det gode pres og tyve minutter senere, resulterede det i mål nummer to. Michael Ballack skød på mål fra højre side af feltet, målmand Antonios Nikopolidis fik en hånd på, men riposten landende lige for fødderne af Frank Lampard, som let kunne sparke bolden ind i det tomme mål fra kort afstand.

Anden halvleg begyndte, som første var endt – med et stort Chelsea-overtag. Tre minutter efter pausen sparkede Frank Lampard hjørnespark. Bloden passerede Ricardo Carvalho, som ikke ramte bolden, og den fik lov at passere hele vejen hen til en balnk Salomon Kalou, som tæmmede den og prikkede ubesværet bolden i mål fra kort afstand. Fuldt fortjent 3-0 føring til Chelsea.

Resten af kampen blev præget af, at opgøret allerede var afgjort. Chelsea kunne uden problemer køre en sikker 3-0 sejr hjem over et lidt skuffende græsk mandskab. Dermed er Chelsea uden de store komplikationer videre til kvartfinalerne i årets Champions League.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu