Наши партнеры

MenuCheftræner forlænger med AGF

Dansk fodbold

Der er godt gang i kontraktskrivning i Århus. AGF har travlt med forstærkninger til den kommende sæson, men nu har trænerstaben fået en forlængelse. Der er tale om selveste Ove Pedersen, der dog har fået en forlængelse på ukendt basis.

Der er ikke lang tid til, at SAS Ligaen atter en gang skydes i gang rundt omkring i det danske land. De mange fodboldentusiaster glæder sig atter, og nu får AGF-fansene noget at glæde sig over. Klubbens cheftræner, Ove Pedersen, har nemlig forlænget sin kontrakt med “De Hvii'”.

Dog er det på ubestemt basis, da der er tale om en kontrakt på funktionærlignende vilkår. Ove Pedersen er skam selv også glad for udviklingen.

“Der er så meget positivt, der endnu ikke er synligt i AGF, og jeg er den type, der rent prestigemæssigt gerne vil gøre noget synligt. Vi har fået skabt et godt fundament, og der er mange talenter, der står foran deres gennembrud. Nu skal vi til at høste resultaterne af de foregående års arbejde, og i den situation, vi er i, har det været helt naturligt for mig at forlænge aftalen på de gældende vilkår,” siger Ove Pedersen til klubbens hjemmeside.

Koncerndirektør for Århus Elite, firmaet der driver klubben, fortæller følgende om den nye forlængelse.

“Vi er glade for samarbejdet med Ove, og den nye aftale skal ses som et udtryk for, at begge parter efter to og et halvt år kender hinanden godt og ved, hvad vi hver især står for. Vi går en spændende sæson i møde, og Ove er den rette person til at indfri vores sportslige målsætninger og fortsætte den positive udvikling, AGF Fodbold er inde i,” udtaler Århus Elites koncerndirektør Lars Windfeld.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu