Наши партнеры

MenuChampions League-vinder skifter til City

Engelsk fodbold

Manchester City har i dag bekræftet, at man har skrevet en etårig kontrakt med den brasilianske back Sylvinho, der senest har optrådt for Barcelona.

Manchester City har handlet kraftigt ind i dette transfervindue, men klubben er overhovedet ikke færdige med at handle ind. I dag bekræfter klubben nemlig, at man har skrevet en etårig kontrakt med Sylvinho, der i sidste sæson var med til at vinde Champions League med Barcelona.

“Sylvinho har meget erfaring på højeste niveau efter at have repræsenteret det brasilianske landshold og nogle af de største klubber i Europa,” siger City-træner Mark Hughes til klubbens hjemmeside.

“Da muligheden opstod for Manchester City at hente ham på en fri transfer, så jeg det som en fantastisk forretning. Sylvinho vandt i sidste sæson Champions League med Barcelona, og han vil helt sikkert styrke vores defensive muligheder,” slutter Hughes.

Sylvinho har tidligere optrådt i to sæsoner for Arsenal i Premier League, mens han i de seneste fem sæsoner har været hos spanske Barcelona.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu