Наши партнеры

MenuChampions League-optakt: 2. kamp – Gruppe H

Champions League

I aften skal holdene fra gruppe E-H i kamp for anden gang i den fornemme turnering. Real Madrid og Zenit St. Petersborg skyder aftenen i gang, når de tørner sammen i Rusland i den tidlige aftenskamp. Gruppens andet opgør står mellem BATE Borisov og Juventus.

Zenit St. Petersborg – Real Madrid

Real Madrid skal senere i dag i kamp Rusland, nærmere betegnet St. Petersborg, hvor de skal op imod Zenit, i hvad der nok nemmest kan betegnes som Davids kamp mod Goliat. David – Zenit – som optræder i Champions League for første gang i klubbens historie mod kongerne fra Madrid, der har vundet turneringen før.

Kigger man på holdende rent ligamæssigt i deres respektive lande, ligger Real Madrid lunt i svinget i den spanske Liga BBVA, på en foreløbig tredjeplads, kun overgået af appelsindyrkerne fra øst, Villarreal og Valencia, der fører ligaen med et enkelt point mere. Til gengæld har Bernd Schusters drenge vist, at de ved hvor målet står, da de er det mest scorende hold med hele 16 træffere i fem kampe.

Kigger man længere nord-øst på, finder man St. Petersborg i Rusland, hvor Zenit holder til. Sidste sæsons UEFA Cup vindere har i den russiske liga præsteret under niveau, hvorfor de kun kan præsentere en yderst beskeden sjetteplads ud af 16 mulige placeringer. Med seks point op til en UEFA Cup-givende plads, dog med en kamp færre spillet, kan man frygte at deres europæiske kampagne er strandet, før den rigtigt er kommet i gang.

Kigger man nærmere på UEFA Champions League gruppe H, hvor begge klubber befinder sig i, kan man se at Real er kommet bedst fra start, godt nok kun med en 2-0 sejr over BATE Borisov, mens Zenit i deres første kamp tabte til Juventus på udebane. Absolut godkendt, men der skal point på bordet, og helst allerede i aften, når de tager imod Real Madrid på Petrovsky Stadium.

Forventede startopstillinger:

Zenit St. Petersborg:

Malafeev

Anuykov – Krizanac – Puygrenier – Siri

Zyryanov – Tymoschuk – Denisov

Danny – Arshavin

Pogrebnyak

Real Madrid:

Casillas

Ramos – Cannavaro – Pepe – Heinze

Van der Vaart – Diarrá – De la Red

Raúl – Nistelrooy – Robben

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Der skal ikke herske den store tvivl om, at Zenit er klar til at byde Real op til dans, men med Real i form, og tanken om at kunne ”nøjes” med uafgjort mod Juventus i to omgange, er Real klar til at slå dem på fremmed græs. Redaktionen tror på en sikker to måls sejr i form af 2-0 eller 3-1, hvilket vil betyde, at Real er meget tættere på knockout-runderne end de andre hold.

______________________________________________________________________________

FC BATE Borisov – Juventus

FC BATE Borisov hæver sablerne i aften, når de får besøg af den italienske storklub, Juventus. Det hvidrussiske mandskab kom skidt fra start som Champions League-tilkommer, da de led et 2-0-nederlag til Real Madrid. Forventningerne til BATE Borisov er i bund, og dermed kan de kun overraske, når Juventus gæster Borisov City Stadium.

Juventus sikrede en smal 1-0-sejr mod russiske Zenit Saint Petersburg med Dick Advocaat i spidsen. Juventus-fans får i dag ikke lejlighed til at opleve Jorge Andrade, Cristiano Zanetti, David Trezeguet, Jonathan Zebina, Christian Poulsen samt Gianluigi Buffon i aktion.

Forventede startopstillinger:

FC BATE Borisov:

Veremenko

Likhtarovich – Sosnovsky – Mirchev – Krivets

Nekhaichyk – Kazantsev – Sivakou – Stasevich

Yurevich – Zaunerchyk

Juventus:

Manninger

De Ceglie – Chiellini – Legrottaglie – Grygera

Nedved – Camoranesi – Sissoko – Giovinco

Del Piero – Amauri

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Juventus har favoritrollen på sin kappe til aftenens opgør, trods fremmed græs. Vi tror, at italienerne hiver en 2-0-sejr hjem mod det hold, der må betegnes, som gruppens dårligste.

Skrevet af Claus Nielsen og Casper Lohse.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu