Наши партнеры

MenuChampions League-optakt: 2. kamp – Gruppe B

Champions League

I aften skal holdene fra gruppe A-D i kamp for anden gang i Champions League-gruppespillet. I gruppe B får italienske Inter besøg af Werder Bremen, mens Anorthosis og Panathinaikos mødes i gruppens andet opgør.

Inter – Werder Bremen

I gruppe B indtager de forsvarende italienske mestre fra Inter førstepladsen, efter en sikker 2-0-sejr i Grækenland i sidste spillerunde mod Panathinaikos. Kantspilleren Mancini åbnede fodboldballet med sin scoring til 1-0 efter små 25 minutter, inden den kontroversielle brasilianske angriber, Adriano, lukkede festen med scoringen til 2-0 fem minutter før slutfløjtet.

Anderledes skidt gik det for Werder Bremen, som i øjeblikket bruser fremad i den hjemlige liga. 0-0 blev det skuffende resultat hjemme mod upåagtede Anorthosis fra Cypern. Den dårlige tyske start i den fine europæiske turnering er dog opvejet af en forrygende formkurve i Bundesligaen. En hjemmesejr over Cottbus på 3-0 blev fulgt op af endnu en sejr hjemme på Westerstadion. De grøn/hvide tyske mestre fra 2004 klaskede Bayern München med hele 5-2 på Allianz Arena i München, inden turen gik til Hoffenheim, hvor oprykkerne blev slået hele 5-4. Tre sejre i de seneste tre Bundesligakampe og en målscore på 13-6 må siges at være ganske godkendt. Om det gode spil i den hjemlige liga kan overføres til Champions League må aftenens kamp vise, men det er uden tvivl et tysk klassemandskab med en stor portion selvtillid, som gæster San Siro kl. 20.45.

Jose Mourinho er i gang med sin første sæson i trænersædet hos Inter, men den karismatiske portugiser har endnu ikke fået fuldt udbytte af sin ellers – på papiret – stærke trup. I sidste weekend blev det til et 1-0-nederlag til rivalerne fra AC Milan, hvilket efterlader ”Nerazzurri” på en fjerdeplads, efter fem spillerunder. Inter har ellers købt godt ind inden denne sæson. Kreative kræfter som portugisiske Quaresma og de to brasilianere, Adriano og Mancini, er hentet i henholdsvis FC Porto, Sao Paulo og AS Roma, samtidig med at Sulley Ali Muntari er hentet i Portsmouth. Med Zlatan Ibrahimovic, Julio Cruz, Luis Figo og unge Mario Balotelli i truppen råder Jose Mourinho dermed over en særdeles slagkraftig offensiv, men det er kun blevet til sølle syv mål i de fem kampe for den sejrsvante klub.

Forventede startopstillinger:

Inter:

César

Maicon – Cordoba – Materazzi – Chivu

Cambiasso

Zanetti – Muntari

Mancini – Ibrahimovic – Adriano

Werder Bremen:

Wiese

Fritz – Mertesacker – Naldo – Pasanen

Baumann

Özil – Diego – Frings

Pizarro – Rosenberg

Totalbold.dk’s bud på kampen:

Der venter uden tvivl en spændende storkamp i Milano, men mon ikke Mourinhos tropper hiver sejren hjem. Med et angreb bestående af Quaresma, Mancini og Ibrahimovic er potentialet for sejren til stede, og den kommer også. Werder lukkede to mål ind mod Bayern i sidste weekend, og det sker igen i aften: Inter 2-1 Werder Bremen.

______________________________________________________________________________

Anorthosis – Panathinaikos

Anorthosis overraskede hele Europa, da de først og fremmest kvalificerede sig til Champions League, ved at slå de græske giganter fra Olympiakos ud i kvalifikationens sidste runde. I dag står mødet med endnu et græsk hold, endnu en græsk gigant, denne gang er de rødhvide trøjer bare skiftet ud med de grønne, og holdet kaldes Panathinaikos i stedet for Olympiakos.

Hvis man kigger tilbage mod klubbernes første kampe, lykkedes det for Anorthosis helt sensationelt, at få trukket 0-0 med hjem mod Werder Bremen. Nu skal de forsøge at skabe endnu en sensation, mod endnu en overmagt, da den står på kamp mod Panathinaikos, som i den første kamp, tabte hjemme mod Internazionale med 2-0.

I dag skal de to hold kæmpe om sejren på Anorthosis’ hjemmebane, og det er ingen hemmelighed, at cyprioterne er undertippede. Dog har de en lille fordel, og det er, at de ikke skal bekymre sig om Panathinaikos’ græske landsholdsspiller, Giorgios Karagounis, som sidder ude med en skade.

Forventede startopstillinger:

Anorthosis:

Arjan Beqaj

Constantinou – Leiwakabessy – Katsavakis – Nikos Niolaou

Cedric Bardon – Paulo Costa – Sávio – Traianos Dellas

Vincent Laban – Lukasz Sosin

Panathinaikos:

Mario Galinovic

Loukas Vyntras – Mikael Nilsson – Giannis Gomas – Yannis Goumas

Bryce Moon – Gilberto Silva – Marcelo Mattos – Salpigidis

Cleyton – Andreas Ivanschitz

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Vi vurderer kampen som en kamp, som Panathinaikos burde være sikre vindere af. Cypern er ikke ligefrem kendt for fodbold, og de er derfor også stort undertippede. Selvom de klarede 0-0 mod Werder Bremen, tror vi alligevel ikke, at det vil ske igen, og er næsten overbeviste om, at Panathinaikos klarer sejren hjem. En 2-0-sejr til grækerne ville være et godt bud.

Skrevet af Kenneth Thygesen og Mikkel Enevoldsen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu