Наши партнеры

MenuChampions League-optakt: 1. kamp – Gruppe H

Champions League

I aften skal holdene fra gruppe E-H i aktion for første gang i årets Champions League-gruppespil. I gruppe H skal Christian Poulsens Juventus op imod russiske Zenit St. Petersborg, mens Real Madrid møder BATE Borisov.

Juventus – Zenit St. Petersborg

Den Gamle Dame er atter at finde i det fine selskab efter nogle år, hvor de ikke har været med på grund af de blev tvangsnedrykket til Serie B. Christian Poulsen er en blandt flere stjerneindkøb i den italienske storklub. Udover Christian Poulsen er der hentet klassespillere som Amauri og Olof Melberg. I den italienske Serie A har Juventus fået en nogenlunde start med en uafgjort og en sejr i de hidtil to spillede runder.

Den russiske Premier League har været i gang siden 6. juli, så Zenit har en klar fordel i at have en bedre kampform end Juventus, som kun har spillet to runder i Serie A. Zenit har hidtil skuffet i den nationale liga, hvor de hidtil ligger placeret som nummer syv, dog kun fem point efter nummer to, Dynamo Moskva. Netop på grund af placeringen i ligaen mener Michael Platini, at Juventus er favoritter mod russerne.

”Jeg mener Juve er svage favoritter, men de skal passe på mod Zenit, som har et godt hold. Russerne spiller flot teknisk betonet fodbold, lidt ligesom hollænderne,” siger Platini ifølge goal.com.

Forventede startopstillinger:

Juventus:

Buffon

Grygera – Chiellini – Mellberg – De Ceglie;

Camoranesi – Poulsen – Sissoko – Nedved

Amauri – Del Piero

Zenit:

Malafeyev

Anyukov – Križanac – Puygrenier – DJ Kim

Tymoschuk

Denisov -Zyryanov

Arshavin – Pogrebnyak – Danny

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Juventus vil trække det længste strå, men hvis Juventus ikke spiller op til deres bedste, har Zenit bestemt en chance. Vores bud på kampen bliver en smal Juventus-sejr på 2-1.

______________________________________________________________________________

Real Madrid – BATE Borisov

De spanske mestre fra Madrid har fået en noget famlende start i Primera Division, hvor fem bolde efter to kampe har passeret Iker Casillas. Søndag sejrede Real Madrid dog på tvivlsomme manerer mod Numancia, der to gange i kampen var i front. Specielt i dødboldsituationerne har den spanske klub været i problemer, men når de i aften løber ud på Santiago Bernabeus grønsvær for at tage imod BATE Borisov, skal en sejr i hus.

Upåagtede BATE Borisov vandt i sidste sæson den hvidrussiske liga, hvilket dog, hvis man måler på Real Madrids ni titler i ”Det forjættede land”, ikke lyder som det store. Real Madrids fans kræver således også i år en videre færd fra gruppespillet, mens BATE Borisovs er udset til at indtage gruppens fjerdeplads. BATE Borisov gæster i øvrigt Champions League for første gang nogensinde, hvilket også gør dem til det første hvidrussiske land, som har nået gruppestadiet i denne turnering.

Forventede startopstillinger:

Real Madrid:

Casillas

Sergio Ramos – Cannavaro – Heinze – Marcelo

Gago – Guti

van der Vaart – Raúl – Robben

van Nistelrooy

BATE Borisov:

Veremko

Khagush – Sosnovsky – Rzhevsky – Yurevich

Nekhaichik – Sivakov – Krivets – Stasevich

Skavysh

Mirchev

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Real Madrid er store favoritter til kampen, og vi på redaktionen ser ingen grund til, at de ikke skal kunne leve op til forventningerne. Vi tror på en overbevisende Madrid-sejr på 3-0 over BATE Borisov.

Skrevet af Patrick Andersen og Christian HallasKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu