Наши партнеры

MenuChampions League-optakt: 1. kamp – Gruppe G

Champions League

I aften skal holdene fra gruppe E-H i aktion for første gang i årets Champions League-gruppespil. I gruppe G får Dynamo Kiev besøg af Arsenal, mens Fenerbahce skal op imod Porto i Portugal.

FC Porto – Fenerbahçe

FC Portos stadion, Estádio do Dragão, danner rammen til mandskabernes første Champions League-gruppespilskamp i denne sæson. Porto var indblandet i en korruptionssag, og dermed var det yderst tvivlsom om de ville kunne deltage i CL i denne sæson, men sagen udviklede sig ikke yderligere, og derfor er portugiserne at finde i blandt de 32 hold, som kæmper om en 1/8-finalebillet. Porto har blot spillet to runder i den hjemlige liga, og derfor forventes nogle af spillerne ikke i topform.

Fenerbahçe, som sidste år nåede til kvartfinalen, har forstærket sig markant henover sommeren med spillere som rutinerede Emre samt EM-profilen, Guiza. Luis Aragones, der overtog trænersædet efter EM, har ikke fået en drømmestart i det varme sæde, således kunne holdet lige akkurat avancere til CL-gruppespillet, da de besejrede Partizan Beograd 3-2 i det samlede regnskab.

Forventede startopstillinger:

Porto:

Helton

Sapunaru – Bruno Alves – Rolando – Fucile

Tomás Costa – Raul Meireles – Lucho – Tarik

Lisandro – Rodriguez

Fenerbahçe:

Volkan Demirel

Gökhan – Yasin – Can – Roberto Carlos

Kazım – Maldonado – Josico – Uğur Boral

Alex – Guiza

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Vi tror, det bliver et meget jævnbyrdig kamp. De tyrkiske hold er kendte for at gå til stålet, mens de portugisiske holds varemærke er teknisk fodbold, dermed står et fysisk og et teknisk hold overfor hinanden, og det ender ofte målrigt. Derfor er vores bud på kampens resultat 2-2.

______________________________________________________________________________

Dynamo Kiev – Arsenal

I sidste sæson kunne Dynamo Kiev levere et stort rundt nul, da regnskabet efter gruppespillet skulle tælles op. I denne sæson har resultaterne dog været med Kiev. Således har man vundet 8-2 samlet over Spartak Moskva i CL-kvalifikationen til gruppespillet. Ansættelsen af den nye cheftræner, Yuri Semin, har tydeligvis båret frugt.

Arsenal står noteret for ingen sejre i Ukraine, og dermed kan London-mandskabet levere klubhistorie i aften. Arsenal ligger på en komfortabel tredjeplads i Premier League, med den seneste 4-0-sejr over Blackburn. Manager Arsené Wenger har udtaget et på papiret stærkt hold, hvor især forsvaret består af en række rutinerede kræfter. Det skal blive spændende, om London-holdet kan bryde den dårlige statistik i Ukraine i aften.

Forventede startopstillinger:

Dynamo Kiev:

Bogush

Ninković – Nesmachniy – Diakhate – Betão

Yussuf – Vukojević – Aliyev – Mikhalik

Milevskiy – Bangoura

Arsenal:

Almunia

Sagna – Toure – Gallas – Clichy

Walcott – Fabregas – Denilson – Eboue

Adebayor – Van Persie

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Begge hold har virket stærke på det seneste, men der er alligevel en del forskel på de to holds klasseniveau. Derfor tror vi, at Arsenal i dag skriver historie ved at vinde 2-1 over ukrainerne.

Skrevet af Casper LohseKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu