Наши партнеры

MenuChampions League-optakt: 1. kamp – Gruppe F

Champions League

I aften skal holdene fra gruppe E-H i aktion for første gang i årets Champions League-gruppespil. I gruppe F mødes det franske storhold, Lyon, og italienske Fiorentina, mens de tyske mestre, Bayern München, på udebane møder Steaua Bukarest.

Olympique Lyon – Fiorentina

De franske mestre fra Lyon indleder denne Champions League-sæson på hjemmebane mod italienske Fiorentina, som har Per Krøldrup og Martin Jørgensen i truppen. Op til denne sæson har både Lyon og Fiorentina skiftet ud i trupperne. Blandt andet har Lyon sagt farvel til det store talent, Hatem Ben Arfa, som er skiftet til Marseille. Ind er kommet lidt mere ukendte spillere som det store målmandstalent, Hugo Lloris, og midtbanespilleren Jean Makoun. I den franske liga har Lyon fået en god start med 13 point i fem kampe, og de må derfor betragtes for at være i god form op til Champions League-sæsonen.

Man kan ikke betragte Fiorentinas form for at være lovende, tværtimod. Klubben er efter to runder i Serie A placeret på en skuffende 16. plads med et point. Fiorentina har i forhold til sidste sæson forstærket deres bredde kraftigt, men den største profil Fiorentina har købt, kan man ikke ligefrem kalde en breddespiller, da den spiller der er tale om er Alberto Gilardinho. I sidste sæsons UEFA Cup manglede Fiorentina bredde, så de kunne tillade sig at spare spillere i f.eks. Serie A, for så at bruge nogle lige så gode spillere der ikke har været i kamp i UEFA Cuppen. Det kan dansker-klubben godt tillade sig i denne sæson efter bredde-indkøbende.

Omkring aftenens kamp vurderer Fiorentinas midtbanespiller, Felipe Melo, at Fiorentina sagtens kan slå Lyon, selvom Lyon på papiret har et bedre hold end Fiorentina.

”Lyon er et godt hold, som har stor erfaring med den slags kampe som den vi skal spille, men vi kan slå dem ved at udspille deres forsvar med vores gode offensiv, hvis vi er fokuseret fra start,” siger midtbanespilleren ifølge goal.com.

Forventede startopstillinger:

Olympique Lyon:

Lloris

Clerc – Cris – Mensah – Réveillère

Ederson – Juninho – Källström – Makoun

Fred – Benzema

Fiorentina:

Frey

Zauri – Da Costa – Dainelli – Donadel,

Almrón – Montolivo – Gobbi – Santana

Gilardinho – Mutu

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Vi på redaktionen tror på, at Lyon med deres rutine i europæiske kampe vinder 3-1. Fiorentina skal dog bestemt ikke undervurderes, for så har de helt sikkert en chance.

______________________________________________________________________________

Steaua Bukarest – Bayern München

Efter at være slået ud i et ydmygende nederlag mod Zenit Sankt Petersburg i sidste års UEFA Cup, tog man dog den tyske titel senere på sæsonen. Herved er Bayern München igen med i kampen om trofæet med de ”store ører”, og skal i aften åbne denne turnering mod Steaua Bukarest. Bayern München indtager i øjeblikket andenpladsen i den tyske Bundesliga med otte point efter fire kampe.

Ligeledes placerer Steaua Bukarest sig på en andenplads i deres liga, så på deres respektive ligapladser er det altså to sværvægtere, som i aften mødes.

Steaua Bukarest huser opgøret, men Bayern München er dog store favoritter, idet de med stjerner som Ribery, Klose og Luca Toni kan fremvise en giftig offensiv. Klubbens nye træner, den tyske legende, Jürgen Klinsmann er blevet modtaget godt i klubben, men idet Champions League er højt prioriteret for klubben, bliver en god start essentiel.

Forventede startopstillinger:

Steaua Bukarest:

Cernea

Marin – Ghionea – Goian – Ogararu

Toja – Gomes – Lovin – Semedo – Stancu

Bernhardt

Bayern München:

Rensing

van Buyten – Demichelis – Lucio – Lahm

Zé Roberto – van Bommel – Schweinsteiger – Lell

Klose – Toni

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Bayern er tilbage i det fine selskab, og den chance må ikke gå forspildt hen. Steaua Bukarest er ikke gode nok i forhold tyskerne, og vi tror på en 2-0-sejr i tyskernes favør.

Skrevet af Patrick Andersen og Christian HallasKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu