Наши партнеры

MenuChampions League-optakt: 1. kamp – Gruppe E

Champions League

I aften skal holdene fra gruppe E-H i aktion for første gang i årets Champions League-gruppespil. I gruppe E er der dansk deltagelse ved AaB, der i aften møder Celtic på udebane, mens de forsvarende mestre, Manchester United, tager imod Villarreal.

Celtic – AaB

AaB er Danmarks eneste repræsentant i årets Champions League, og danskernes første chance for at overraske resten af Fodbold-Europa bliver på udebane mod den skotske gigant, Celtic. Selvom det at spille på udebane plejer at være en ulempe, så er det måske ikke en ulempe i AaB’s tilfælde, selvom der venter en heksekedel på Celtic Park. I sidste sæsons UEFA Cup-gruppespil voldte ålborgenserne nemlig Tottenham mange problemer på White Hart Lane, men i sidste ende endte AaB med at tabe kampen. Men hvis AaB kan finde noget af det spil frem fra den kamp, har de bestemt en chance. Spillet i ligaen for de bolsjefarvede har langtfra været prangende, hvilket mest af alt nok skyldes, at spillerne har haft Champions League i baghovedet.

Selvom Celtic ligger nummer to i den skotske Premier League, har spillet ikke været ret godt. De tabte for eksempel The Old Firm til Glasgow Rangers med 4-2 på Celtic Park. Sidst et dansk hold mødte Celtic var for et par år siden i Champions League, hvor FCK tabte 1-0 på Celtic Park i en kamp, som københavnerne bestemt kunne være bekendt. Det var som om Celtic undervurderede danskerne, og det samme kan nemt blive tilfældet i aften, selvom Celtic-manageren, Gordon Strachan, mener, at Celtic ikke vil undervurdere de danske mestre.

”Fysisk er AaB-holdet mindre end FC København, som vi mødte for to år siden, men AaB flytter bolden hurtigere end FCK. Det betyder ikke noget, at de har problemer i ligaen, selv om de tabte i lørdags sluttede de godt af og spillede godt,” siger Gordon Strachan ifølge Onside.dk.

Forventede startopstillinger:

Celtic:

Boruc

Wilson – Caldwell – Hinkel – McManus,

Hartley – Nakamura – Brown – McGeady,

Samaras – Maloney

AaB:

Zaza

Nielsen – Olfers – Jakobsen – Pedersen

Curth – Risgård – Johansson – Augustinussen – Due

Saganowski

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Selvom langt de fleste danskere håber på en dansk sensation i Skotland, så tager vi de neutrale briller på og vurderer, at Celtic må forventes at vinde kampen med 2-0, på grund af deres internationale erfaring og frygtindgydende publikum.

______________________________________________________________________________

Manchester United – Villarreal

Champions League skal også åbnes for disse to hold, og det sker på de forsvarende mestres hjemmebane, berygtede og berømte Old Trafford. Her skal Manchester Uniteds slagne røde djævle efter nederlaget til de ultimative rivaler, Liverpool, op imod sidste års spanske overraskelse, Villarreal.

United har gang på gang vist sig ufattelig stærke på hjemmebane, og besidder i øjeblikket en rekord der lyder på 12 hjemmesejre i træk og 15 ubesejrede kampe på Old Trafford, så meget kunne pege på endnu en sejr til djævlene. Men hvis man kigger tilbage i tiden, så var sidste gang United ikke fik en sejr på hjemmebane, mod netop Villarreal, som spillede 0-0 med United på Old Trafford.

Opsigtsvækkende tyder meget på, at Uniteds målmager og driblekunstner Cristiano Ronaldo er tilbage efter sin skadespause, og han skulle formentlig være at finde på bænken. Herimod har United Michael Carrick og Manucho siddende ude. For Villarreals vedkommende vil de komme til at mangle to spillere, nemlig angriberne Giuseppe Rossi og tyrkiske Nihat.

Forventede startopstillinger:

Manchester United:

Edwin van der Sar

Rio Ferdinand – Nemanja Vidic – Patrice Evra – Gary Neville

Paul Scholes – Anderson Oliveira – Ryan Giggs – Wayne Rooney

Dimitar Berbatov – Carlos Tevez

Villarreal:

Diego López

Gonzalo Rodriguez – Edmilson – Capdevila – Pascal Cygan

Marcos Senna – Ariel Ibagaza – Santi Cazorla – Robert Pirés

Guille Franco – Llorente

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Manchester United plejer at vise konstant styrke med fansenes støtte i egen hule, og med de suveræne 12 sejre i træk på Old Trafford, tyder meget på en sejr. Vi spår en tæt kamp, der i sidste fald ender med en lille 1-0-sejr til United.

Skrevet af Patrick Andersen og Mikkel EnevoldsenKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu