Наши партнеры

MenuChampions League-optakt: 1. kamp – Gruppe C

Champions League

I aften sparkes den nye Champions League-sæson i gang, og i gruppe C skal Basel møde Shakhtar Donetsk, mens den spanske storklub, FC Barcelona, får æren af Sporting Lissabon. Vi bringer en optakt til de to kampe.

FC Basel – Shakhtar Donetsk

Det ligner et opgør mellem Gruppe c’s to svageste hold, da FC Barcelona og Sporting Lissabon begge må anses som bedre mandskaber, i hvert fald på papiret. Der er dog ingen tvivl om, at både Basel og Shakhtar Donetsk vil gøre alt hvad der står i deres magt, for at opnå et godt resultat. Ingen af klubberne er ukendte navne i Champions League, men sammenlignet med de helt store klubber, har de ikke meget at komme med, hvorfor denne kamp er af stor betydning.

I den hjemlige liga er Basel godt kørende. I den bedste Schweiziske række, Super League, er holdet solidt placeret på førstepladsen, med et forspring på fem point ned til FC Zurich efter ni kampe. Ganske anderledes ser det dog ud for Shaktar Donetsk, der efter syv ligakampe i Ukraines bedste række, blot er nummer 11. Holdet har kun vundet en enkelt kamp, og står med syv point på kontoen.

Forventede startopstillinger:

FC Basel:

Costanzo

Zanni – Abraham – Marque – Hodel

Chipperfield – Huggel – Gjasula

Carlitos – Derdiyok – Stocker

Shakhtar Donetsk:

Pyatov

Ilsinho – Kucher – Chygrynskiy – Rat

Srna – Fernandinho – Jadson – Wilian

Brandao – Luiz Adriano

TotalBold.dk’s bud på kampen:

FC Basel er startet den nye sæson rigtig godt, og det er derfor et mandskab fyldt med selvtillid, der løber på banen. Shakhtar derimod nyder ikke meget succes i øjeblikket, og TotalBold.dk ser ikke grund til, at det skulle ændres i denne kamp. Vores bud er en hjemmebanesejr på 2-1 til Basel.

______________________________________________________________________________

FC Barcelona – Sporting Lissabon

Barcelona og deres nye manager, Josep Guardiola, skal i første runde kæmpe mod portugisiske Sporting Lissabon. FC Barcelona synes formmæssigt at være lidt bagud i forhold til deres portugisiske modstandere, da de to kampe de har spillet i Primera Division kun er resulteret i ét point. Herimod har Lissabon hentet maksimumpoint indtil videre. Yderligere er den franske venstreback, Eric Abidal, ikke en del af truppen der skal kæmpe mod Sporting på Camp Nou. Spilere som Thierry Henry, Rafa Márquez, Martín Cáceres og Sylvinho var ikke med i weekendens kamp mod Racing Santander, men alle meldes med mod Sporting. Sporting Lissabon skulle som det ser ud nu stille op i stærkeste opstilling.

Forventede startopstillinger:

FC Barcelona:

Victor Valdés

Rafa Márquez – Dani Alves – Gerard Piqué – Sylvinho

Lionel Messi – Andrés Iniesta – Xavi – Touré

Samuel Eto’o – Thierry Henry

Sporting Lissabon:

Rui Patricio

Fabio Rochemback – Anderson Polga – Pedro Silva – Leandro Grimi

João Moutinho – Miguel Veloso – Derlei – Tiago

Helder Postiga – Yannick Djalo

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Vi vurderer, at FC Barcelona vil have den største fordel, blandt andet på grund af deres hjemmebanefordel på Camp Nou, hvor de så mange gange før har vist sig umulige at besejre. En 2-0-sejr til Barcelona herfra.

Skrevet af Mikkel Enevoldsen og Pernille NielsenKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu